Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nagyon sajnálom Pista, ami veletek történt, őszinte részvétem. Nálunk fordított eset van, én a két fiam előtt szégyenkezem, inkább adtam volna oda nekik amit ide beleöltem, ma-holnap ez már csak filléreket ér.
Őszinte részvétem, átérzem, nekem 24ben ment el ugyanígy! Semmi nincs elrejtve, minden fel van jegyezve és minden el lesz rendezve, csak legyen már vége! Zsilippino, sörétesferi, astonzoli és giuliano úr!
Hú basszus, összeszorult a torkom ezt olvasva, és részvétem😟 Nagyon remélem édesapád odafentről mihamarabb meglátja hogy jó irányba fordul a befektetésed és büszke lesz rád!!! Az enyém 14 éve ment el, nekem is mondta számtalanszor hogy ne kockáztassam szinte az összes megtakarításom tőzsdére, inkább vegyek totót mint ő 😃 De szerencsére megélhette még a sikereimet .Akkor még OTP, nabi ,mezőgép, prímagáz ,cofinec, graboplast papírokkal szépeket szakítottam. Szegény már nem élhette meg a legnagyobb profitom opimussal konzummal, sőt estmédiával is annó!! Pedig ígértem neki, ha nagyot szakítok elviszem a tengerre 🙂 Nem titkolta hogy büszke rám, bár ugye nem nagyon értette hogyan lehet ezekből hasznot is csinálni. Nekem is legnagyobb tőkém ebben a szarban van, várom a csodát mint oly sokan, de már egyre fásultabb vagyok.
Nagyon nehéz lehet ezt így megélni. Nem csak a befektetésről szólt ez, hanem arról is, hogy szeretted volna, ha büszke legyen rád. Szerintem ezt ő így is tudta.
Tavaly is ezt írtam. És kinek lett igaza? Hát nekem. Persze aki azt írta őszre 200! Meg most fog kitörni érzem! Na azokat plusszolgatják! Aki meg a realitás talaján van az meg hülyeséget beszél! Az srv is megéri nekik ha évi 20-30 %-ot emelkedne a papír. Nekem is! És én is full tőkével vagyok itt kb. És apámnak be akartam bizonyítani,hogy végre jó helyre tettem a családi pénzt! Tegnap úgy ment el, hogy megint azt mondta, hogy tévedtem. 8 évet vártunk. És így halt meg! Ezért pláne gyülölöm ezt a fszpo bandát!
Én évek óta várom all-in a dolgot, már nem adom el, de sok reményt nem fűzök hozzá. Semmi jel nem mutatott arra eddig, hogy ez 100, vagy akár több 100 ft lesz egyszer. Persze nem adom fel, mint írtam all-in megyek már.
Cégen belül valamelyik vezetőnek vagy cégen belüli leányvállalatnak hosszabb -rövidebb időre kölcsönadják részvényeket. Így kényük- kedvük szerint tudják manipulálni , befolyásolni az árfolyamot. Jelesül ennél a cégnél már ezt többször eljátszották ,és csak negatív kicsengése lett az árfolyamra nézve!! Gyakorlatilag mesterségesen tudják vele alacsonyan tartani az árfolyamot!! Pontosan ezt látjuk már évek óta!!
Srv előtt is lefelé ment! Nagy dolgok már nem igen fognak ide jönni. Ez egy keserves emelkedés lesz amit a cégnek az önerejéboől kell már elérnie. 28 ra mondtak osztit. Aztán 29-et mondtak. Gondolom jövőre majd 2030 lesz. És miből adnának egyáltalán? Az oriási nyereségből? Ami nincs! Egyáltalán van itt olyan aki még hisz abban, hogy itt idén lesz 100 feletti árfolyam? Vagy már kicsit realistábbak itt az emberek?
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.