Nagy forgalom esetén hamarabb várok hírt, mint pár hónap. Meglátjuk ezt a hetet is. Ahogy notesz írta, lesz vola szerintem is, kérdés melyik irányba lesz nagyobb a forgalom.
Én nem is tudom mi lesz itt, most pár hónap pihi szerintem csorgással. Nem tudja a kopi sem mi lesz még itt...a duma megvan, csak eddig semmit nem csinált szegényem... még tartom azért, meglátjuk merre megy...
Izgalmas hétre számítok. Lesz benne up és down is szerintem nagy volaval. A legfontosabb kérdés azonban hogy ezekhez milyen forgalom párosul. Hírt nem várok a hétre.
Jó reggelt Mindenkinek! Nagyon kíváncsian várom ezt a hetet. A múltheti esésnél bővítettem egy kis játszós pakkocskával. Ugyan a legalját nem sikerült elkapni, de azért van 98-101-111 Ft-ról. Remélem a héten lesz még jobb kiszállási lehetőség is erre. Az alap pakk természetesen érinthetetlen!! A törzs szektásoknak üzenem, hogy légyszíves ne tűnjetek el, mert biztosan sokan olvasunk Titeket és együtt ötletelünk Veletek még ha nem is írjuk le! Kitartást Mindenkinek!! :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A