Topikgazda: Portfolio 1970. 01. 01. 01:00

Tőzsdeklub  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2000. 08. 18. 22:04
Tisztelt Portfólió !
Csupán annyit szeretnék mondani, hogy a Hírfutár szolgáltatást hasznos dolognak tartom.
Sajnos, elég gyakran előfordul, hogy nincs elég időm a gazdasági folyóiratok áttanulmányozására és ilyenkor nagyon jó, hogy az aktuális események összefoglalóit, egy helyen, a Hirfutárban megtalálom.
Az én mükedvelő tőzsdézésemnek tökéletesen megfelel a jelenlegi Hírfutár szolgáltatás is.
Alta
Portfolio
Portfolio 2000. 08. 18. 20:03
Döme!
Gondolom hétvégén beleveted magad teljes erővel a Milleniumi ünnepségekbe :)
Jó mulatást!
Törölt felhasználó 2000. 08. 18. 18:18
Kedves Portfolio!
Dehogy szomorodtam, azért az nem megy olyan könnyen:-))
Egyébkén t ismét nagyon jó napom volt, amire csak hab a tortán ez a hétvége:-)
Döme
Portfolio
Portfolio 2000. 08. 18. 15:25
Döme!
A Hírfutárt banner elindítását az indokolta, hogy rengeteg olyan olvasói mailt kaptunk, akik lelkesedve gratuláltak a hírfutár szolgáltatáshoz (nem Te voltál az egyik :)), de nem értették, hogy egy ilyen dolgot miért nem propagálunk.
Azért remélem nem szomorodtál el nagyon, hogy nem újult meg a szolgáltatás. Ami késik az nem múlik, már nem olyan nagyon sokat kell aludnod, hogy meglegyenek az új szolgáltatásaink.
Törölt felhasználó 2000. 08. 18. 15:03
zoi: Bocs elnéztem a naptárt azthittem, hogy a FED már döntött :)))
Törölt felhasználó 2000. 08. 17. 18:35
Már kezdtem örülni hogy megújult a Portf. Hírfutár szolgáltatása, de nem, ugyanaz a személyreszabhatóság mint eddig, azaz no változás, így nem értem miért kezdtétek el reklámozni. Jó volna egy kis extra szolgáltatás:-)))
Mo ndjuk minden reggel az aznapi záróárak:-)))
Na majd ha az én Hírlevelem beindul:-))))Az lesz a döfi:-)
Törölt felhasználó 2000. 08. 17. 09:31
:)))
Zoi 2000. 08. 16. 21:07
Láma!
"Rövidesen felminősíti egy hozzám közel álló cég a Grabot"
Hát ebben a mondatba csak 1 konkrétum volt a Grabo.
Ahogy a korábbi Grabó-s infóidat ismerem. A Rövidesen az nálad 1-2 év is lehet.
A hozzád közelálló cég meg csak a Grabó lehet :))) (Saját magukat minősítik fel biztosan.)
Más.
Végr e a héten már a külföldiek is vásárolgattak.
A Richter szerencsére erősödik, ma már a Matáv is elindult.
SZVSZ még a TVK-t, PPlastot várom meg a Fotexet.
Portfolio
Portfolio 2000. 08. 15. 11:58
Láma!
Figyelek, figyelek de semmi! Mi lesz a történés?
Más. Vakmajomtól tanulva még a chartot is megnéztem (ha már a fundamentumok alapján nem tudom meggyőzni magam), de ott sem láttam semmi biztatót.
Törölt felhasználó 2000. 08. 14. 23:25
Hello láma!
Jól érezted egy kicsit provokálni szerettelek volna, mert mindentől függetlenül bírom a stílusodat, és az utóbbi időben ez az egyetlen ami ide, a tőzsdeklubba vezérel...:-)))
1.)H ozzád közel álló cég? Csak nem valamelyik pancser cégről beszélsz:-)
2.) Szerintem ezt most Neked kéne tudni, mármint azt hogy mivel lehetsz meggyőző, hiszen Te favorizálod annyira a Grabot.
Egyébként a vak is látja amit Te. Ha még nem mondtam volna én is vételre ajánlom a papírt, de én csak 2 hete a Te több hónapos ajánlásoddal szemben. Én most látok már rövid, ill. közép távon is fantáziát, de eddig ezt nem láttam. (És eddig az árfolyam alakulása igazolt engem:-)))
Üdv: Döme
Törölt felhasználó 2000. 08. 14. 22:11
HM.....
Esetleg ez magyarázható avval (emberi gyarlósággal), hogy esetleges veszteségei miatt hajlamos az ember másokat felelőssé tenni.
Valoban igy van, nem lehet, nem tudjuk teljesen objektivan kezelni a dolgokat.
Ettől függetlenül én a Grabo management-et "belevaló, vagány" csapatnak tartom.
jancsika 2000. 08. 14. 21:52
Kiegészítés
A TVK P. kezdetű vezetője, ma PPlast.
jancsika 2000. 08. 14. 21:50
pancserlama
Ha nincsen hiteles management a cég élén, úgy a fundamentumok háttérbe szorulnak ( Grabo, TVK,) , Vagy már semmi sem segíthet ( Synergon,Phylaxia ).
Törölt felhasználó 2000. 08. 14. 20:39
Ide figyelj, Döme :))
Te provokálsz engem?:))
1, No, rendben van, csöpögtetek egy kis infót.
Rövidesen felminősíti egy hozzám közel álló cég a Grabot.
2. Nem tudom, a Graboval kapcs. milyen téren kéne még valami meggyőzőt regélnem?
Szerintem a vak ("hiszem ha látom")is látja a növekedési lehetőségeket és a váható pozitív hírözönt:))
Törölt felhasználó 2000. 08. 14. 19:08
pancserláma,
továbbr a is a rózsaszín felhőket eregeted nekünk, és nem meggyőzni próbálsz minket. Engen meglehet általában győzni ha jó érveket mutat fela másik fél, de ha nincsenek érvek akkor a meggyőzés lehetősége is szeretfoszlik...
Mi az hogy nem publikus info? Szerintem ez elég viccesen hangzik, és akkor még visszafogottan írtam le a véleményemet. Mert hát ha valaki ismeri írásaimat az online fórumokról és az "Azt beszélik"-ből akkor tudható hogy az infokat kiadom, még akkor is ha ez igen kényes valakik számára. Erre az egyik legemlékezetesebb példa az előző negyedéves MATÁV eredmény kiadása.
Szóval a lényeg hogy pancserláma néven kiadható itt akármilyen info, mivel gondolom nem ez van bejegyezve a személyidbe.
De így hogy van nem publikus infom...engem nem győzött meg, és a többiek érdekében remélem másokat sem!
Inkább mostmár lássuk végre a jó kis érveket!
Hajrá láma!:-)
www.tozsdef orum.hu/dome
Törölt felhasználó 2000. 08. 14. 18:29
Ok. értem én:))
Azért megkérdem: Ha nincs az "orosz válság" és bejön, ugyan ez a vélemény alakul ki?
Nem publikus infom van.
Ajánlom figyelmetekbe holnaptol a Grabot.
Nem akarok titokzatoskodni,ez valoban csak egy itt kialakult "barátságon"alapulo tanács.
Portfolio
Portfolio 2000. 08. 14. 17:38
Láma!
Csak az abaj, hogy ezt nem egy befektetési társaság élén tették. Akkor tényleg előfordulhatott volna a dolog (persze akkor sem örültek volna a részvényesek)
Törölt felhasználó 2000. 08. 14. 08:01
jancsika: Én inkább ugy fogalmaznék, hogy buktak a tözsdén.
Ez mindenkivel elöfordulhat, szerintem tul van a dolog lihegve:)))
jancsika 2000. 08. 14. 02:52
Grabócska te drága!?
Előre is elnézést, hogy az érdekes értekezéshez én is hozzászólok,de a grabo managementje véletlenül nem ugyanaz, aki felelőtlen pénzügyi kihelyezésekkel a társaságnak jelentős károkat okozott, és az alaptevékenységtől jelentősen eltérő üzletekbe kezdett?? Nem lehet, hogy az alapok még mindig nem "bocsátottak meg" ezekért a lépésekért??
Törölt felhasználó 2000. 08. 13. 23:04
Láma!
Alakul, de még mindíg nem látom a konkrétumokat, és az eredmény értékelését Tőled, amire kíváncsi volnék.
Van egy közmondás: Hiszem ha látom..:-)
Üdv: Döme

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek