Topikgazda: Portfolio 1970. 01. 01. 01:00

Tőzsdeklub  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 1999. 10. 29. 07:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 22:43
MÉG mindíg !!!FIGYELEM : COFINEC !A 15 $ -os ajánlat pletyka szinten él és jövő szerdán vagy csütörtökön lesz ajánlat. (?) Addig kell az illetékeseknek a jelzett szint közelébe húzni az árat s felszívni azt a mennyiséget ami lehetséges számukra !KÁRPÓT jegy ! Továbbra is érdemes figyelni rá...Ami meg a KÉKKUTat illeti, csak azt tudom mondani tökfilko hogy Lecsó kedvelőknek ajánlottam , és az hogy ezt tettem nem azt jelenti hogy én 100%-ig vagyok benne. De, azért nagyot kaszálni (igaz bukni is) ilyenekkel lehet míg bukni a MOLLal is lehetett több mint 1000 Ft-t az elmúlt néhány hónapban, míg A KÉKKÚTTAL nem, sőt ! Így csak azt tudom mondani hogy ha nem érdekel a dolog akkor felejtsd el! (De akkor nem igazánértem hogy miért néztél utána....mert azért nem olyan kicsi papír hogy egy rendszeresen tőzsdéző ne venné észre....)ÜDV, DÖME
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 22:08
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 1999. 10. 28. 20:49
Kedves tokfilko!A TEBÉSZ honlapja a www.tebesz.hu címen lesz elérhető. Jelenleg még éppen készítik, ezért nem lehet elérni, amikor végeznek, természetesen mindenki számára elérhető lesz.
Portfolio
Portfolio 1999. 10. 28. 20:45
Kedves gg!Régebben már többször leírtam, hogy nem vagyok jogász (azóta sem lettem), ezért jog kérdésekről nem is szoktam véleményt formálni. Éppen ezért most sem tettem. Válaszod viszont meglepett, mert olyan dolgokban cáfolsz meg, amit még véletlenül sem írtam le. Kérlek mutasd meg, hogy hol írtam le azt, hogy az MFB jogosult megvenni a részvényeket. Sehol. Ellenben ajánlattételi kötelezettséget írtam, ami merőben más, mint a jogosultság.Ellenben állításaimat továbbra is fenntartom:1. Még nem született precedens jellegű ítélet "forgalmi értékkel" kapcsolatos perben. Ezért ez bizonytalanságot okoz.2. Én nem merem valószínűsíteni azt, hogy ki fogja a pert megnyerni (lásd: nem vagyok jogász, pláne nem az ügy bírája).3. A bizonytalanság helyett én a biztos cash-t választanám a jelenlegi helyzetben.Egyrészt sajnálom, ha nem fogalmaztam volna érthetően, másrészt örülök, hogy van az enyémtől eltérő vélemény is. Innentől csak azt nem értem, miért hagyod, hogy a BÁV 1020 Ft-on vesztegeljen. Ha szerinted olyan jó esély van a per megnyerésére, akkor a számodra minimális kockázatvállalás mellett extra profithoz juthatnál. Miért hagyod ki?
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 20:05
tözsdehir 30 Amerikáról, Dow vagy Dosdaq ? (okt27.)!!! ÚJ LAP!!! http://www.somlo.net Október 27. 18h Dow: 10290 (-18)Aki tud olyat akit ez érdekel küldje el az email-ét!Aki kér a régebbi számokból, írjon!Idézet a http://www.somlo.net Október 27. elemzéséböl:"ÉN úgy gondolom, hogy AKIK MOST VÁSÁROLNAK azok a JÖVÖ évezredbevásárolják tulajdonosként magukat, AKIK ELADNAK, azok FÉLNEK ettölY2k-stól, mindenestöl. Mivel amerikában az optimizmus még nem tört, hiszen az internet részvényekkel is aJÖVÖ-t vásároltatták meg nem a fundamentumokat, a profitot, talán ez az igéretlehetövé teszi a bika tovább élését, legalábbis a jövö öszig és az amerikai befektetökmég egyszer, talán utoljára kimondják a jelmondatot: LET THE BULL LIVE ! Ez aktuális lehet a kamatemelés november közepi idöpontja utáni hatásoklecsillapodás a után, decemberben, vagy januárban. "Valamint tárgyalom a Dow Jones index nov1. megváltozását!Kikerü l: Union Carbide (37usd-66 usd), Goodyear (51usd-40usd) , Sears (45usd-27usd), Chevron (80usd-90usd)Bekerül : Microsoft (52usd-91 usd), Intel (45usd-70usd) SBC telecom (45usd-48-usd)Home Depot (41usd-70usd)(záróje lben elöl a 98 okt 27-99 okt 27 árfolyamok).A többi megtalálható a http://www.somlo.net internet cimen.Üdvözlettel: dr Somló János ELEMZÖ
Portfolio
Portfolio 1999. 10. 28. 20:01
Kedves Anna!Igazán sajnáljuk, hogy benne ragadtál a Synergonban. Ha jól emlékszem, egy-két hónapja többször is kérdezted, hogy ki mit gondol róla, mi pl. egyáltalán nem voltunk optimisták a papírt illetően. Persze profit-warning-ot azért senki nem várt, mi sem. Ez pech, de gondolom Téged nem boldogít.Ami pozitívum lehet, hogy a Synergonnal kapcsolatos túlzott várakozások most reális szintre jöttek vissza. Innen már inkább számíthat a piac pozitív hírekre. Számomra már az is pozitív hír, hogy nem kapkodják el az akvizíciót. Annak ellenére sem, hogy a közepes nagyságú hazai IT cégek közül gyakorlatilag mindegyik eladó. A piac szerintem leginkább egy külföldi akvizíciót díjazna. A hazai IT piac növekedése leghamarabb a jövő második negyedéves eredményekben lesz látható.A bekerülési áradat viszont ne tekintsd sérthetetlennek, ne csak akkor akarj eladni, ha azt elérte a papír. Ha jól emlékszem, 3000 körül vettél, amit azért nem egy hamar fog elérni.
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 18:41
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 17:58
Törölt hozzászólás
gg 1999. 10. 28. 12:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 11:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 09:56
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 10. 28. 01:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 1999. 10. 27. 23:08
KÁRPÓT JEGY !Ki mennyire figyelte kérdés , de hogy a mai még nem a vége ennek a mainak arra.....A mai "ájendzsí" vétel és a tegnapi "postás +az előző" nagyon úgy érzem hogy egy helyre ment....Nem tartom valószínüleg hogy a Mechanikai Művek vásárlásánál fogják felhasználni. Miért ? Kp jegy beszámítás az MM. vásárlásánál:900 millió a vételár, ennek a 20 %-a teljesíthető KP jeggyel névértéken, ami ugye most jóval 174 % felett van. Tehát 180 milliónyi Kp jegy lehet max. ami durván 100000 db-t jelent. Ennél jóval többet vettek ma és tegnap. Meg nem is olyan nagy mennyiség hogy egyszerre kéne megszerezni. Tehát valószínüleg valami más van a háttérben.... (X-akták ???)Személyes véleményem hogy az év végéig valahol 550 és 700 Ft között fog mozogni a jegy , de nem igazán fog ebből a sávból lefelé kitörni, inkább talán...Hosszú távon : 2002-ig nem hiszem hogy bevonnák a jegyeket teljesen talán majd csak az után...Üdv, DÖME(Ui.: B2: Éljen a BKV jegy !)
Törölt felhasználó 1999. 10. 27. 22:59
Kedves B2 !Én is szeretem a Kékkutat ! Igen finomak az ásványvizei ! Csak ajánlani tudom neked is !Üdv ,,Döme
Törölt felhasználó 1999. 10. 27. 22:56
Kedves Bikibe, Robi, István !KÉKKÚT válasz e-mailben ment !ÜDV, DÖME
Törölt felhasználó 1999. 10. 27. 21:56
Tisztelt Portfolio!Köszönöm szépen a BÁV-kérdesemre küldött gyors válaszukat!Üdvözlett el:Xenophon
Anna 1999. 10. 27. 18:55
Ki tud valami biztatot mondani a Synergonrol, mert 2900-nal bent ragadtam. Elkepzelheto, hogy ebben az evben vagy jovo ev leejen ujra eleri ezt az arat?
Törölt felhasználó 1999. 10. 27. 16:12
Info,Szólsz, ha fedezet lenne a rövid állampapírokból E-5 előtt 1 nappal?Köszi.Ciao
Portfolio
Portfolio 1999. 10. 27. 15:48
Kedves Xenophon!Nem hinném, hogy nagyon örülni fogsz a válasznak, de én valószínuleg az eladás mellett döntenék. Nézd meg a lehetoségeket:1. Eladod 1218 Ft-ért darabját, ami biztos cash.2. Megtartod és bízol abban, hogy jogi úton magasabb árfolyamot lehet elérni. A kisbefektetok közül többen az MFB-tol eltéroen értelmezik a törvényt, amely alapján az ajánlatot teszik. Ezért eléképzelheto, hogy jogi útra terelik az ügyet. Ennek kimenetelére azonban nem mernék jósolni. Amíg nem lesz precedens értéku ítélet valamelyik többségi részesedésszerzéshez kapcsolódó ajánlattételi kötelezettséggel kapcsolatban, addig nem marad a bizonytalanság. Ennél a pernél is minimum egy évvel számolhatsz.2. Megtartod, és bízol abban, hogy a cégnek javulnak az eredményei és valamikor eladják majd. Na én ebben bíznák a legkevésbé. A BÁV függetlenül a jövobeli eredményeitol ismét állami vállalat, amibe a politika erosen beleszól. Innentol a dolog a legkevésbé sem kiszámítható, s egyáltalán nem átlátható a befektetok számára.Szóval bármilyen fájdalmas is veszteséget realizálni, deebben a helyzetben egyértelmuen a veszteség minimalizálása a cél. Erre vonatkozóan szerintem a leghatékonyabb az ajánlatot elfogadni, minden egyéb választás túlzott és kiszámíthatatlan kockázatvállalást jelent.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek