Kedves Dorian Yates!A Concorde alapok természetesen nem szüntek meg, néha előfordul, hogy valamilyen technikai ok miatt egy-egy alapnak nem jelenik az aznapi nettó eszközértékeke. Ez általában a nettó eszközértéket kiszámító letétkezelő késlekedése miatt szokott lenni, de a konkrét esetben nem tudom pontosan, hogy mi történt.
Törölt felhasználó1999. 11. 02. 08:41
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó1999. 11. 02. 06:57
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó1999. 11. 02. 02:17
Ha van olyan aki nem fél az átmeneti veszteségtől, szerintem nyugodtan vegyen Zalát.Alighieri: vmelyik bank ad(ott?) el néhány %-ot úgy halottam :-))
Kedves Tőzsdeklub olvasók!Insider információként elsőként itt tudatjuk, hogy holnaptól indul a Portfólió legújabb szolgáltatása, a 15 perccel késleltetett tőzsdei árfolyamok. Aki kíváncsi, az már megtekintheti az eco.portfolio.hu címen.Próbáltuk úgy összeállítani a táblázatokat, hogy az alapvető utolsó árfolyamon kívül a legfontosabb adatok legyenek láthatóak. Így például: - a változás FT-ban és %-ban is - a nyitó, a min. és a max. árfolyam - a táblázat alján az addigi összforgalomEmellett napi toplistát is készítettünk, amelyen mindig megnézhetitek az adigi 10 legjobban, illetve leggyengébben szereplő részvényt, valamint a 10 legnagyobb forgalmú papírt. Fontos, ha valaki adatbázist készít, hogy nap végén az utolsó árfolyam alatt a ZÁRÓÁR található (a táblázat könnyen copizható excel-be). Reméljük, hogy hasznos lesz az új szolgáltatásunk, várjuk észrevételeiteket és javaslataitokat!
Törölt felhasználó1999. 11. 01. 09:37
Kedves GG!Azt is vedd figyelembe, hogy a többségi tulajdonrész jóval többet érhet mint a kisebbségi hányad. Erre úgy tudom van már precedens, pl gáz és áramszolgáltatók. Egyébként sok sikertHI albaPS: én nem húznék újjat az MFB-vel. kicsi az esélye, hogy veszítsen...
Törölt felhasználó1999. 10. 31. 19:35
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó1999. 10. 31. 16:56
Tisztelt R.M.!Bocs, hogy én válaszolok, de a cégnél hozzám tartozik a Rába.Kérdésedre válaszolva; erősen kérdéses, hogy ténylegesen aláírásra került-e opciós szerződés. Érdemes átfutni a pletyka rovatban megjelent Rábával foglalkozó két utolsó cikkünket, melynek végén saját véleményünknek is hangot adtunk. Ezekből kiemelve; Zalán szeptember közepén úgy nyilatkozott, hogy egy céggel sem állnak előrehaladott stádiumban a tárgyalások. Személyes megítélésem szerint jelentős eltérés lehet a potenciális vásárlóként fellépő külföldi és a jelenlegi tulajdonosok árelképzelése között. Nehezíti a tárgyalásokat a jelenlegi tulajdonosi struktúra töredezettsége is. Igen kevés valószínűséget adok egy jövő heti tulajdonosi struktúrával kapcsolatos bejelentésnek.SmallC ap
Kedves gg!Semmi probléma nincs. Te hiszel abban, hogy peres úton többet lehet elérni, én viszont nem értek ehhez, s mivel hasonló esetben nem született még precedens jellegű ítélet, ezért én a mostani biztos casht választanám. Ami továbbra sem ugyanaz azzal, ha később kapod meg ugyanezt az összeget + esetleg kamatokat, mivel opportunity-cost is van a világon.Egyébként én is örülnék, ha igazad lenne, mivel mindenki elég sajátosan értelmezi a forgalmi értéket.
Kedves gg!Megint félreértettél, én nem azért "javasolom" Neked a vételt, hogy eladjad 1,218 Ft-ért az MFB-nek. Ha a most megvett részvényt is el lehetne adni, akkor nem itt lenne az árfolyam, mert sima arbitrázs lehetőség volna. Arbitrálni pedig én is tudok.Én arra céloztam, hogy szerinted nagyon valószínű a per megnyerése, azaz magasabb lesz a forgalmi érték. Az viszont már extra profitot jelentene!
Tőzsdeklub