Gyakorlatilag a teljes befektetés elvesztésére fel vagyok készülve, ami nyilván nonszensz, mert azért van érték a cégben elvileg. Úgyhogy tőlem most már 20 forintra is mehet, talán az már kicsit rosszul esne a nagyjainknak is legalább. Köszönjük a 4000 Forintos célárakat a Konzumra anno. Lassan olyan lesz majd, mintha nem is lenne.
A másikban írtam két celdatumot kommentár nélkül. Aki követi tudja mi ez a kettő. A kettő közötti időben választ kapunk szerintem arról hogy a papír mozoghat e újra piaci módon vagy sem.
Jó a kérdés! Azt nem tudom, hogy pontosan mik lehetnek ezek, de ez nem rendes esés. Hosszú hónapok óta megfigyelhető, hogy a napi kereskedéseket átlagban 4 pontnyi különbségű "satuba" fogják. Legyenek azok bármilyen hosszú gyertyák. Csak néhány olyan nap volt, amikor napon belül le lehetett kereskedni egy-egy hosszú gyertya érdemi szakaszát. 4 pontos spreadekkel semmire sem lehet menni. Csak több hetes szakaszokat lehetett longolni egy-egy nagy zuhanás után. Szintén ez állt a shortokra is. Csakhogy amíg türelemmel - s némi jó "érzékkel" - lehetett nyerni longgal a pár hetes időtáv miatt, addig ezeket az eső heteket csak napon túli shortokkal lehetett lekereskedni. A napon túli shortolásról meg már sokszor leírtam, hogy hogyan lehetséges. Mezei kisbüfiknek ez nem pálya. A nagyoknak van annyi pénzük, hogy nekik megcsinálják a jobb bróker házak. (nem írok példákat) - Összegezve, amíg ilyen 4 pontos "satuk" működnek a lemenetben, addig ez nem rendes esés a szememben. Ezért van halvány remény a sok-sok rossz infó mellett, hogy nem megyünk 200-ra, hanem max(!) a vasbeton áthidalónál vagy előtte tényleg fordulhatunk normális kereskedéssel. Ha ilyen megtörténne, az bizony látszódna a TA-val.
Ez engem is érdekelne amúgy. Látványosan esnek a meszi rvek kivétel nélkül. Oké sok túlszaladt de azt sejtem hogy pl az opi jelentés igen erős lesz. Szóval annyira nem logikus ami történik de felőlem lehet újra 200 is. (bocs a beragadtaktol, nem azért írom hogy őket hergeljem) csak fel vagyok rá készülve pozibol... De inkább ne legyen.
Amikor anno beszálltam nem gondoltam volna, hogy itt fogunk tartani. El vagyok keseredve. A pénteki 400k vétel zárásban reményt adott, de ez ma szertefoszlott. Erősen gondolkodom rajta, hogy holnap végleg elválnak útjaink a papírral bukóban
Huhu, eleg kiraly nap volt ez :D - 4% ejha... Egyre durvabb ami itt tortenik, tenyleg olyan a chart mint egy csod fele vagtato ceg chartja... Nevetseges.
Épp azért csinálja! Amikor egyirányú utcában szembejön velem (a behajtani tilos felől) a "derék" autós és intek neki, hogy mi a franc van, akkor felháborodva rázza az öklét. Mert ezek ilyenek.
OPUS Global Nyrt.