Köszönöm a kielégítő válaszodat. És hidd el nincs bajom a Ta elemzéssel. Sőt! Van is benne valami. Csak az a baj,hogy a különböző elemzések is sokszor más irányba mutatnak. Lásd. Pompit. Stb.
Itt egy kis TA jövőhétre. 522 a célára, ha normális kereskedés zajlana. Ezt kéretik figyelembe venni. A célárat elérhet gyorsan is és lassan is, a csatornának megfelelően. https://i.imgur.com/ftbgnFy.png - Szép hétvégét Tulajdonostársak! :)
ÖRÜLÖK a mai hírnek, felrántásnak. De izzadok, mint prosti a templomban. Tavaly év végén volt szerencsém egy céges bulihoz, ahol hangsúlyosan felhívták a figyelmemet arra, hogyha a tavasszal érkező gigaprojekt nyertese nem direkt az OPUS, hanem az RM vagy a V-híd, akkor meneküljek. Na most akkor mi van? Beesik az eső.. valahogy az elmúlt 2 nap nem az enyém..
Neeem. Semmiféle grafikonban nincs benne a jövő híre. Utólag már igen. - Az a baj, hogy sok zagyvaságot olvasni a TA-ról. Én nem fogom az alapoktól magyarázni, főleg , ha egy-egy jól kielemezett TA után megjön az eredmény, és mégsem marad meg a fejekben semmi. - A TA csak limitált ideig érvényes. Külső behatásokra is reagál, de akkor valószínűleg a megkezdett útmutatás ignorálódik, vagy meg sokszorozódik.
Bocs de ezt te írtad a #207086 posztban. "Az országban nincs az a giga befektető aki bele tudna ölni annyi pénzt, hogy elkezdjen emelkedni az árfolyam." - De hagyjuk! Elég vicces volt, én meg tovább vicceltem vele. :))) Ennyi.
Kellemes Hétvégét mindenkinek, inverz fejváll jobb váll folyamatban, 238.2% (482) körül készen is lenne, viszont a 200MA(505) áttörése lenne valódi up jelzés az alakzatból számolható célárra... ugyanakkor itt fundásan már jóval nagyobb buliról van szó... Hajrá fiúk !
Soha nem állított ilyet senki. Csak azt mondtam, hogy van nekik bőven részvényük a tarsolyban. Ezt rá öntögetik a vevőkre. Ők maguk nyilatkozták, hogy olcsó árfolyam az jó. El is mondták miért. Az hogy most felment az árfolyam , ami már rég óta kellett, ennek örülök. De még most is nudli. Kérnék ellen véleményt.
Félek hogy hétfőn nagy nagy kapodás lesz, az indiket mire ide bemásolom nem aktuális mert feljebb megy.... talán egy régi limites emelkedés is lehet.. ( tudom tudom jobb a tartós hetekig hónapokig is emelkedő árfolyam ). Valahogy úgy érzem, hogy egy ekkora történelmi megrendelés amit elnyert az OPUS , úgy hogy még egy történelmi fúzió is tart :) bőven el kell hogy érje a régi 800-as szintet... Na mindegy most megyek elviszem a családot étterembe (Párom Születésnapját és György névnapot tartjuk egyszerre :) Ígérem szombaton visszanézek ide , mert fontosak vagytok :) Betgyuri
OPUS Global Nyrt.