:)...a távolság miatt az a túra one way tickte-tel megy....ott aztán megint küzdhetne a "vörösök" ellen, ott még a bolygó színe is az.....jelenleg talán az egyetlen akadály, hogy ilyen "házisertés" méretben szkafander
Hol van még 2022? Viszont a jelenlegi 200 Ft-os árfolyam bukó az előző évi záráshoz mérten, nem mutat jól.Sem itthon,sem a külföldi porondon....Úgyhogy van még a main felül 4 kereskedési napjuk.A két ünnep közötti kettőt nem számolom már,akkor a fű sem nő már.Úgyhogy Hajrááá:))
Az nem az igazi. ;-) Jobban hangozna, hogy a budai vár alatt lenne egy "megálló" egy titkos lifttel Viktor jövendőbeli dolgozószobájával vész esetén elhagyhassa. ;-)
Tram-trainnél találkoztam (Szegednél). Elvileg hasonló (ha nem ugyanaz) a tengelytáv a villamosnak és a vasútnak... Kérdés Vasút-Metró tengelytáv milyen. Érdekes elképzelés lenne. A mögöttes IT-t meg kialakítja a 4IG. :-)
Én hasonló megoldással mikor kint melóztam Hollandiában Amszterdam pályaudvar- Schiphol repülőtér. Ott is bement a föld alá a vonal... igaz rövidebb távról van szó, nem egy egész várost átszelő megoldásról...
Vagy most esett le, összefügg minden mindennel, és nem látjuk át -pont hogy ezért halasztják, húzzák vonják a 3-as felújítását, mert lesz más.. De ez már összeesküvés elméletes egy kicsit, lehet csak túlpörögtem.
Naívként az volt a kérdésem, akkor miért nem magasvasút, aztán tiszta New York lenne :) Az volt a válasz, hogy az k.rva drága. Nem értem, drágább pár oszlop, mint túrni-fúrni? Na mindegy..
Ez nekem is hallásból van, mindenki kezelje e szerint, akár viccként ha úgy jobban tetszik. V4 vonal kb. 20-30km-re keletre elkerüli majd Bp-t. Ezt az 30km-ert akarják ilyen módon áthidalni, mert annyira fejlett/zsúfolt az infrastruktúra, hogy lehetetlen behozni egy új vonalat föld felett, viszont az összeköttetés nagyon kellene. Még szépséghibája a dolognak, hogy jelenleg a MÁV ezt saját maga(!) akarja megoldani (miből is?). Ennyi.
OPUS Global Nyrt.