Az év elején vett 700as pakkom még mindig megvan egy évre terveztem tartani de asszem tovább lesz :D Az alatta vettekből viszont kiráztak ma helló mínusz 30%!. Viszont már márciusban látszott ez az év cumi lesz. Választások után nem erre számítottam de mások sem. Telhetetlen voltam és most annak szívom a levét de meg is érdemlem, én marha.
Éppen az interjúkkal, konferenciával szívattak meg rengeteg embert sajnos. Itt még azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek, főképpen a vezetőségnek nem szabad hinni.
Már ha van neki. Az a baj veletek, gyerekek, hogy elhiszitek, amit egyesek itt írnak. Bárki kiadhatja magát bárkinek.
Nem innen kellene tájékozódni, hanem ránézni a chartra és elolvasni a cégekkel kapcsolatos híreket, meghallgatni az interjúkat, értelmezni a jelentések számait.
Remélem azért nem fogsz majd az elmeosztályra kerülni, ha 200 ft-ot közelíti az árfolyam. Szerintem már most is sokszor szívesen vernéd a fejed a falba vagy meg is tetted már?
de most mi a faszért írogatsz ide ilyeneket...? Neked is volt eladtad, vennéd vissza, minél lentebb, a többi beíró ugyanez...ha így látod ahogy írod, örülj neki h eladtad és menj innen békével, ennyi...
Na ezt nagyon elcsesztük. Utólag mindeki tudja, hogy ki kellett volna már rég szállni az egészből.A nagy elvárásnak és bizodalomnak ez lett a vége.Na persze a beetetést sem kell kihagyni.
nincs vevő nincs eladó akkor ez nem jó papír elérték a napi -5 % ami lehet hogy ki van adva és mára ennyi mehet 1-2-3 forintot le fel majd holnap reggel gyorsan megint -5% hogy aki ma azt látja hogy negált az esés az nem adja el reménykedik.... és holnap ugyanígy és minden nap így van mert ha lassan csorog van időd gondolkodni de reggel 10 perc És _5% innen a remény marad hátha holnap elindul DE NEEEEM FOOOOG EGY JÓ IDEIG
Őszinte részvétem! Nagyon sajnállak, már nyugdíjas lehettél volna, de így a pénzed csak szép lassan elúszik. Nemsokára 100 ft környékére érünk, aztán megyünk alá, de még ott is szép nyereséged lesz. Egyszer jó lesz ez, mondjuk úgy 20 év múlva!
mit számít a Takarékbank szempontjából hogy hol vette? 200Ft/rv bukó. Mrd feletti bukó.. Na de majd ha látjuk az új mennyiségeket, akkor szépülnek a számok. :)
OPUS Global Nyrt.