első ránézésre úgy tűnik, hogy a közkézhányad nagyobb mértékben van ebben benne.... Ott van 100 millió felett. De Konzum PE is adott el.... Ha jól gondolom 5% alá esésnél jelenteni kellene.... jó lenne ha valaki megfejtené a gordiuszi csomót :)
Összes részvény apportálás után : 368.970.626 db Közkézhányad : 114.196.409 Saját részvény : 17,895.075 Status Capital : 26.492.091 Konzum PE magántőkealap : 39.590.548 Konzum Management : 50.143.108 Mészáros Lőrinc : 77.004.170
Én már eldöntöttem, minden db papírt beraktam eladásra 1199Ft-on visszavonásig. Időm van, türelmem is, persze örülnék ha ez az árfolyam mielőbb bekövetkezne :) Ennyi
Ismerős. Virtuális nyerő csökkenése. 89-270 közötti papírjaim maradtak már csak. Ezzel meg kivárok elvagyok. Konzumon elgondolkoztam nagyon, hogy adjam e. Meglátjuk!
20-as könyvben nincs 50e eladó 500-ig, ezen a szinten szerintem már csak az adja, akinek tele lesz a hóbugyra az egésszel... szóval viszonylag kis össszeggel meg lehetne lódítani, ha valaki akarná...
A számlám egyenlege kevesebb lett reggel óta. Nem vagyok valami vidám ( csúnya szavakat is leírhatók, de ettől sem nekem, sem nektek, sem az árfolyamnak nem lesz jobb- illetve nem lesz magasabb ). Nem tudom mikor áll meg, és hol. Ugyanakkor gratulálok aki most is vesz OPUS részvényt. És szívesen olvasnék itt a fórumon olyan nicktől, aki eladta az Opus részvényeit, Vajon árfolyam nyereséget vagy veszteséget realizált ?
Baromi érdekes, hogy minden részvény esik (lehet fogni az USA és egyéb országok tőzsdéinek esésére), de a 4IG pont most támadt fel. :D Keresném az okokat, hogy miért pont most, miközben mindenhol az eladók dominálnak.
OPUS Global Nyrt.