Szállj le egy kicsit a magas lóról .sokan nem adták még el az 50-80 közt vett opuszukat vagy 2-3 közt vett estjüket. Többekkel eggyütt nekem is van ijen áron, és még nem adtam egyiket se. Számold csak ki hányszoros pénz.egydoboz cigit én is elszívok ,denem idegeskedés miatt. Úgyhogy csak nyugi. Lessz ez még jobb is.
Elhiszem én,hogy savanyú a szőlő,de ne sértegess olyan régi motorosokat,akik rádobnak a mérlegre és kilóra megvesznek. Ne vagdalózz,hanem állj be a sorba türelemmel és gazdagodj te is.
Én csak arra próbáltam meg utalni, hogy nem azokat kellene piszkálni, akiknek igaza lett. Azért az már szerintem eldőlt, hogy azoknak lett igaza,akik 50Ft-nál nagyon jó vételnek tartották az Opust (akkori Opimust). ;-)
Minden szavad igaz. Én sem írhattam volna jobban. Nemcsak gúnyolódnak és irigykednek, hanem rosszindulatúak is a kimaradók, akik arra várnak, hogy "szétbukjuk az agyunkat", hogy egy klasszikus idézetet vegyek az egyik ilyentől. Persze az összes ilyen ge@i jön ide és nyomkodja a kibaszott minuszát, hogy ezzel is kompenzálja magát. Van egy rossz hírem: ettől nem lesz több pénz a számlájukon. De nekünk kitartóknak, már most SOKKAL több lóvénk van, mint ezeknek a nagyokosoknak. Ide is nyomhatjátok a minuszt, pont leszarom.
Azért hozzá tartozik: Kezdőként, egy nemrég indult cégnél, hogy döntse el bárki, hogy kire érdemes hallgatni? Egyébként szerintem senkire. Meghalgatom pro-kontra, és ÉN hozok döntést. Ha rosszat, akkor elviselem, ha jót, akkor örülök.
"Talán mert be kellene ismerni először is, hogy ha valaki tévedett, elszúrta.." Ezt egyre nehezebb lesz nem észrevenni... ;-) Mondjuk furcsa módja a beismerésnek, hogy idejönnek sértegetni azokat, akikre hallgatni kellett volna. ;-))
OPUS Global Nyrt.