Es erre mi a garancia ? Arfolyamnak 845 kell lennie mikor a visszavasarlas tortenik ? Ezt megtudjak tozsden kivul is csinalni barmilyen arfolyamnal. Hihetetlennek tunik.
Wmslr visszavásárlási opció ami ez alatt nem éri meg. Ez az egyetlen konkrét viszonyítási ár. Ami egyébként kuriózum. Kvázi állampapír biztonságira emeli a részvényt. Ilyen máshol nincs.
Elofordulhat barmi. Nem csodalkozom en itt mar semmin. De nem nyomhatjak le az arat evekig. Egyszer mar kimaradtam a jobol mert nem voltam turelmes. Most ez nem tortenik meg. Tartom. A tokem negyede meg rendelkezesre all boviteni ha nagy a baj. De 550felett nem is gondolkozom ilyenen. Lesz itt meg 50% os savszel felfele.
Nyugi mindenkinek, március - május Opiról, Konzumról fog szólni. Jobb nem is nézni most az árfolyamot itt, persze bármikor fordulhat, de én még akár 4-5 hetet is el tudok képzelni így. Át kell vészelni, én most bif -el vigasztalom magam egy kicsit.
4-5 éves ciklusokban gondolkodom, mint a TBSZ. Mai világban ha 5 évre tudunk tervezni, már nagy szó. HA megnyerik a következő választást is, akkor tartom tovább, felveszem az osztalékot, mint az Mtelesek. :)))
OPUS Global Nyrt.