Nagyon sokan meg bull hangulatban vannak de en kifogom dobni a papirt amint kicsit feljebb megy mert ez csalodas h ezt ontik honapok ota legjobban a BET en. Mar banom h nem tettem stoppot ! Amugy is ki garantalja h jo lesz a gyorsjelentes ? Ezt addig beleverik a foldbe.
és tényleg, ez jó. :) Én fát hasogattam az udvaron. 506-ról meg lemaradtunk, épp a konferenciára tartottunk kocsival. Onnan tudtuk meg, hogy esemény van, hogy Turkiz írt egy sms-t, hogy mellékesen megjegyzi, hogy OPus 550 épp... :)))
Én meg nem bánnám ha pl holnap felmennénk 750-ig,onnan másnap nyitnánk 860-on, s azon gondolkodnánk este a forumon , hogy megyünk - e még fel még 2 napig,vagy holnap előtte betölti-e a 750-es rést. :)
Bennem az 506-507-es forduló jobban megmaradt. Azt meg tudtam lépni, pedig az is csak perceken múlt. A 805-nél még inkább felfelé vártuk, az kimaradt. :(
Volt ma Dumb és Dumber is. Tudjuk, kikre gondolok. :) Állítólag voltunk dühösek is, tehát Különben dühbe jövünk. :) A nap végére előkerültek a Madarak, de nem Hitchcocktól. Remélhetőleg csak Vaklárma volt. Holnap pedig szükségünk lesz a Hatodik érzékre, és különben is sokan vágyunk már Vissza a jövőbe (=áprilisi választások, jelentés). :)
OPUS Global Nyrt.