Pont ez jutott eszembe, de mégiscsak nyugisabb napi 1%-kal csorogni, mintha bevágnák alsó limitre. :)) Én 46Ft óta tartom. Nem fogom kidobni 600nál sem. Korábban 2x a KOnzumot kivágtam, utána esett, örültem, majd fordult én meg néztem, mint hal a szatyorban, hogy megint átb@sztak. :)) A 805-ös napon 1,5 órán át gúvadtam a képernyőre, hogy beleadnak-e, mert akkor dobom én is az egész pakkot. Hát meguntam, kimentem az udvarra, mire visszaértem, már mind1 volt. Ilyen ez, néha perceken múlnak nagy vételek és eladások. Megbékéltem már ezzel, örülök annak a nyerőnek, ami sikerül. Nordon majdnem 1 évnyi megélhetésünket megkerestem már az idén, én nyugodt vagyok.
805-ös napon 10mp-n múlott az eladásom, de 700-on eladtam. Másnap (írtam is) alsó limiten full tőke vétel, majd azt is eladtam! Így jön ki az átlagom 180 körülre. Most 679-ről vagyok megint, de kva nehéz tartani, pedig nem vagyok az az ugrálós típus!
Szankcionálnak három céget a béten. Talán az onnan elforduló vásárlói kedv nekünk kedvez majd! A kishal is hal! :) Kezd csábītó lenni az árfolyam a beszállóhoz!
Eddig is erre játszottak. Amikor elfogytak az eladók és pangás lett, akkor indultunk északnak. Akkor talán jobban járunk, ha most beöntitek 620ig, és indulhatunk (nélkületek), mintha vártok 600ig. ;)
Például azért, mert ők nem annyira profik mint mi itt a fórumon. :) Én is 1000 fölé várom hosszú távon, de felmerült bennem a kérdés, hogy mi van akkor, ha valaki nem akarja kivárni azt a pár hetet, hónapot, mire elérünk oda, és megelégszik a morzsával.
Ha 805-től számolod, akkor még többet is tudtál volna. ;) Az igazság az, hogy akik a limites napokon ki-beugráltak, nagyon sok ft-ot elhagytak. Pedig csak ülni kellett volna a kezeken. :)
Ok, de ha ők szórnák, akkor is kiderülne, mégha nem is kell bejelenteniük. Vajon ML-ék 2%nyi haszon miatt beáldoznák az aranytojást tojó tyúkot? Ha szabadulni akartak volna a rv.ektől, akkor 4,9%ot adtak volna a Takaréknak, meg 4,9-et a Postának, meg 4,9et a stb.nek. Vmi tuti lesz ezen a 650-670-es szinten. És aki nem rég kapott 180 k.t 718on? Ő is vakargatja a fejét? ;)
OPUS Global Nyrt.