Pánik van? Nem értem rá délelőtt:)) Repjegyet foglaltam:-D Én nem aggódom, lesz ez még jobb is. Pomperj verzióihoz egyet fűznék hozzá. Akár bármelyik is bejöhetne, amennyiben ez egy stagnáló cégcsoport lenne. De minthogy dinamikusan növekvő nem tartom elképzelhetőnek a csökkenő verziókat hosszú távon. (Nem 1-2 hétről beszélek, hanem mondjuk fél-1 évről)
En imadom ezt a sok lelkes bull irogatot, akik letoljak a jozan hangokat. Ervuk ugyan egy se nincsen, es boldog euforiaban elnek. Egy ideig. Es nagyon nem tetszik nekik, ha valakinek van velemenye. Viszont van egy pajtasunk eppen, aki var 6Mrd nyereseget, Ez veletlenul epp egyezik azzal, amit prognosztizaltam 2017 evre, mint varhato maximumot. Es ha a novekedes meg 8-10 evig ilyen tempoju marad mint mostanaban, akkor bizony a mai OPIMUS at -szint fundasan megalapozott is volna. Ha.... Sok sikert a bator bulloknak. En nem vagyok bull, ulok a keritesen.
Sávozni, oldalazni fog a választásokig. 200Ft körüli szintekről 3 hónapig nem tudott feljebb jutni. Szerintem most tovább fog oldalazni. Még 3 hónap nyüglődés.
A másik dolog, hogy az árfolyam emelkedését intézményi vételek is generálták, az alapok viszont ma kezdenek dolgozni. Egy jó barátommal találkoztam 7végén, Bécsben dolgozik, azt mondta osztrákoknál január közepén indul be az élet. BUXban is nőni fog a súlya megint. Mondjuk ha Buxot adják,akkor majd ezt is, de ilyen az élet. A stratégiai pakkomat nem adom el. Akárhogy csűrjük csavarjuk, már mindenki belátja, hogy komoly cég épül. Sőt, megpendítették, hogy osztalékot is fognak fizetni. Márpedig az Opus tele van termelő vállalattal. Lesz miből osztalékot fizetni. 1000Ft-os árfolyamhoz valószínűleg kevés lesz a 2017 évi nyereség, ez nyilvánvaló. Ugyanakkor az tuti, hogy hamarosan 20-22mrd eredményt fel tud majd mutatni a cégcsoport. Én is izgatottan várom az éves jelentést. Szerintem pozitív meglepi lesz. A 2017 félévest is mindenki veszteségesre várta...
OPUS Global Nyrt.