..és ők már dobták. Na ezek voltak akik kitömték a népet és ők eladtak, amikor a szerencsétlenek vettek. Nagyon észnél kell lenni ezeknél a kis papíroknál.:))) Most is gyanús nekem valami, de tartom a szám és nem mondok semmit csak azt hogy mindenki legyen nagyon óvatos, mert a farkasok már a kertek alatt járnak.:)))
Úgy látom, hogy a BÉT-et eddig szapuló kollégák kezdenek megnyugodni és most már szép az élet és minden rendben lesz. Lám, lám egy pár nap emelkedés és minden megszépül és kiderül, hogy így nyerőben mindenkinek van valamennyi az eddig szapult és már rég kidobott papírokból.:))))
Hát igen, elképesztő amit megy bitcoint ma is 😱 Mai nap derült ki hogy újra vett bitcoint Musk, 1.5 milliárd dollárért 😱 És bejelentette hogy Tesla elfogadja vásárlásra bitcoint!! Na ezért is robbant fel ma az árfolyam 😄👍
Igen nice 😀 Ne szoljuk el a delta az ami nem tetszik ott kb opus effektus nem érdekli oket az ar!! Ezért varom 39nel szep nyerokbol Set futur amcsi rv k mert onnan lehet egy 39-78 Coinok? Mekkorát mentek a héten és trend szerint éven belül pl 100 k Ft bol 100 Milla is lehet párban 🙃 Dogecoin 5 év alatt 16050 % up 100 k= 1milliard 605 000 000 Ft
Nahát haver, futur jó megérzésem volt múlt héten, már gyönyörű nyerőben vagyok. Szintúgy nutex 👍 Futur lohol set után. Ez az év eddig elképesztő nekem 😉 Még a delta ébredjen, és akkor kerek minden 👍
Kisbüfik topikja