Egyebekben a mostani reluktanciám pont önfejlesztés eredménye, leírt szabály a "tankönyvemben" hogy volatilitásban nem veszünk fel hosszúnak szánt pozit, akkor sem ha éppen sokat lehetne keresni vele, a marketmakerek mindig okosabbak és gyorsabbak a kisbüfinél.
Certi anomalia van?! Miert nem lep meg?! Csak hatarido, semmi mas, azt en kotom, nem ferike a 3. emeleten...EURUSD zarva - januarban irtam is, hogy varok benne egy felkort - es SP short tartva, Richter-BUX koran zarva penteken sajnos.
Igazad van, tarts ki és csináld tovább! De tudom, ezt már mondtam párszor! :) Bár megjegyzem, hogy Titus észrevételére ez sem ad majd megoldást, mert hiába lesznek ott az adatok, meg a tények (amik persze csak múltbéli tények, de mégis), ha önfejlesztés elmarad, akkor ilyen helyzetekben akkor is jönnek majd az érzelmek és nem biztos, hogy meg mered majd lépni, amit egyébként a rendszered szerint kellene. Természetesen a "te" itt nem te vagy, sőt mondom inkább úgy, hogy mindent magamra értek. :)
Ezek már csak ilyen "véletlenek" pont ugy mikor nem lehet belogolni/kidob ilyne helyzetekben a rendszerük. Szintiszta véletlenek tömkelege... Mocskos bagázs, kerülendőek.
Itt én is abbahagytam a certizést. Ok, egy minipakk volt, de lehetett volna sokkal több is. Nem szeretnék többet egy olyan pénzintézet ügyfele lenni, amelyik nyiltan a saját ügyfelei ellen dolgozik. Óriási kockázat a tőzsde. Erre amikor szuperul irányba állok, vállalva a kockázatot, tétlenül állok, mert nem tudom zárni az ügyletet 50 percig. Igy extra kockázat van benne, mert szinte nem is nyerhetek. A sima részvény célárjaikról nem is beszélek, mert ha valahol jelentős célár emelést dobnak be, ott durva esés lesz néhány napon belül. Pl. Mtel 525-nél 575, mol, otp stb.
Rendszeresen ez fogalmazódik meg bennem is és ezért is csinálom a bt-ét. Ugyanis amíg csak ad-hoc módon csináljuk és nem pedig egyértelmű szabályok szerint, addig nem sok eredmény lesz. Nyilván vannak ösztönös zsenik, csak sajnos én nem tartozok közéjük. :)
Nem Erste szabályzat, írtam. Aki a Béten jegyez árat, az a Béttel kötött szerződésének megfelelően jár el, mindenki ugyanilyen feltételekkel jegyezhet árat. Szóval nem másik cég, hanem más tőzsde az egyetlen megoldás, legalábbis erre a problémára mindenképp.
Az a baj az erste certikkel, hogy benne van a szabályzatukba cselesen, hogy nem köteles minden kereskedési perc minden másodpercében rendelkezésre állni. Na most innentől kezdve bukta az egész feljelentés, mert nincs igaza annak, aki feljelent....más kérdés, mindig extrém piaci napokon csinálják ezt a a genyók. Esetleg másik céget kell keresni, ezzel lehet visszavágni.
Sajnos mindenkinek azt tudom mondani csak, hogy igaza van, de az Erste a szabályoknak megfelelően tevékenykedik, nem sért meg semmit. Reklamálni nem náluk kell, hanem a Bétnél, hogy miért ilyen feltételekkel engedik.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..