Kár erőlködnötök. Árbevétele nem is lesz még egy ideig. Amúgy ma is kiakasztjuk ..... limiten. Csak szólok előre miheztartás végett. Egy jó ideig nem jelentkezem mert már így is túlzásba vittem. Hahaha. .....
én ebben nem vagyok biztos, de látom érdekelt vagy benne. CIG-et leírták pár hete, hogy nem ér annyit.... a fúzióból eredő esetleg bevételnövekedés pedig majd csak később fog látszódni benne.... fog majd valamit csinálni csak nem vagyok benne biztos 1-3 hónapon belül.... bár választásoknál azt is megjárathatják - amit mindenki vár a lölök-ben.
Szerintem,a másik rv a CIG amire érdemes odafigyelni . Valamennyi emelkedés abban is lesz hamarosan. Annyi mindenkép, hogy némi összeget érdemes lesz belefektetni a jelenlegi áron.
A VG cikke nem ködös, hanem semmitmondó, talán hangulatkeltő mint Faragó minden más cikke. Faragó József szokott amúgy ennél nagyobb ostobaságokat is írni a VG-ben :))))
Szerintem még korai leírni ezt a papírt, a közgyűlés még messze van, ami valószínűleg jó hírrel zár. A hír miatt aztán megint fel. Én megmerem kockáztatni az 500 forintot.
ez így van. ezért lehet segítség a forgalmi adat. más fegyverünk nem-igen van. aztán van hogy az is átverős: nordot 3szor is visszaöntötték talán? és még is felnyomták a nagy rallinál. ott már az első beöntésnél eldobták sokan, tuti.... mert általában nem követi több... nem hogy kettő! de most ez alapján megint csodavárás lesz minden papírban 1 beöntés után is :D totál elk*rvult a fórum meg az emberek a lölö meg a nord esettől :D aztán majd lesz pislogás mikor 20% haszon is érték lesz, mert többszörözésről már szó se lesz :D aztán a nagy csodavárásban feleződnek a tőzsdén lévő pénzek :) szal óvatosan. rózsaszín köd van :D
Én azt láttam, hogy 2-3 hete 360 -ig kivásárolták az összes eladó részvényt, holott az ár akkor még 120-130 forinttal lentebb volt. Akkor már sejteni lehetett, hogy 360-ig gyorsan vissza fog menni,csak idő kérdése. Ez az alap, innen mennyit megy fel, de valamennyit fog az biztos.
SET Nyrt