Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, szerintem is ehhez a módszerhez elég kb. 3-5 max. 10 millió ft. Én a bevételeimet 4 helyről szedem be. Ebből a tőzsde csak 1. De a befektetett tőkéhez messze ez a legnyerőbb. De a tőzsdén a szerencse forgandó. Így kellenek a más bevételek is. Meg ha csak ez hozna be pénzt akkor a nyomás nagyobb lenne, így nagyobb a félelem meg a mohóság érzése, ami viszont megágyazna a bukónak is.
En nem akarok tobbet, nekem megfelelt, nem is gondolkodtam soha azon mi lett volna ha.. nem erdekel. Az erdekel, hogy napi 10-15tradembol minden jo. Es ezt most erosen tudom gyakorolni. Most nekem ha megmaradna ez legalabb napi 100k nem kell tobb! Mindegy mennyi lehetne igy, vagy ugy. Ha egy havi atlagbert kihozok, nekem az is jo, elfogadhato. Nem valtoztatok semmin
A helyzet az, hogy ennek a tokenek hatoda sem kellett soha kihozni a havi 1millat. Egyszeruen tobbet nem fektetek be, igy le is epitem a TBSZeim. Ahogy jarnak le, kiveszem. Tradelni nem kell. Befektetni kellhet, de nem szoktam evekre befektetni. Ha most leesik csucsokhoz kepest 20-30esetleg 50%ra az arak, akkor elgondolkodom befekteteseken
Igazad van, ezt a kereskedési módszert jól csináljuk. Te is, én is szép summát kerestünk. De úgy érzem, most SPQR-nek volt igaza, ez egy különleges helyzet volt, még többet szakíthatunk volna. Persze ne legyünk telhetetlenek, de mindig tanulhatunk, és a legjobban abból tanulunk, ha mindig újraértékeljük mit csináltunk jól, és mit nem. A héten a trédeim kb. 95%-ban nyereséges volt. A hónapom rekord nyerő. Szuper, tökéletes, istencsászár vagyok, de csak magamhoz képest, a 2-3-8 ével beli énem hez képest. De sokan sokkal jobban csinálták ezt a hónap, pl. SPQR. Persze sokan rosszabbul. De azzal már nem akarok foglalkozni. Tanulni akarok, fejlődni, és nem a mellem verni. Ez az a játék amihez alázat kell. Tudod jól, te is így látod. De örülök SPQR írásainak, mert egy olyan világot, gondolatmenetet ír le, ami nincs bennem, az egész helyzetet felülről tudja vizsgálni, én nem értek hozzá, ezt is szívesen megtanulom, mert a helyzethez akarok alkalmazkodni, és minél több tapasztalatom és minél több a tudásom annál jobban tudok alkalmazkodni. Tapasztalat az csak akkor ér valamit ha többször is átgondoljuk, lejátsszuk a fejünkbe. Tudást meg könyvekből, vagy itt a fórumon kapjuk meg. Pl. a TA tudásod nagyon irigylem. Ennyivel is vagy Te jobb tréder mint én.
Te milyen stílusban kereskedsz? SPQR pedig legyen szíves írjon kérem az OTT-One topicba, ahol megüzentem, engem nem érdekel h mért dobálják el a papírt, az se h ki, minket nem lehet kirázni, én a végtelenségig is tartom ha kell, nem érdekel az árfolyam, mindössze 700e-t fektettem ebbe a cégbe eddig összesen! Drian, tehát térjünk a lényegre.
Ugyanazt a belépőt fel kell tenni egy eurusd és egy bux chartra egy hónapig és kiszámolni a valós hozzott R-t. A problematikába be kell tervezni a spreadet, a likvidításhiányt és a brókerköltséget, a végén meg kell nézni az eredményt.
Szerintem mondhatok, főleg, mert a saját nevemben beszélek, nekem nem éri meg. De nem akarok vitatkozni, mindenki máshogy látja a piacot és más stílusban kereskedik. A tavaly beírt adataid alapján akkor jó hónapot könyvelsz el magadnak, ha van kb. 3-3,5R nyerő (1 millió huf / 30 millió tőke). Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, ezt mindenki maga dönti el. A tőzsdén a nyerőt kontextusban is vizsgálni érdemes, egy alapkezelőnek pár milllió kevés, egy magánembernek sok.
Ok, világos, elég jól látja a piacot, kitartó munkával gyakorlatias tudásra tett szert, az olimpikonokat keményen megedzi a sport, ezért elég jó stratégiákat képesek kialakítani, rálátnak a hosszú távú folyamatokra, nem kell ehhez egyetemi diploma, inkább kitartó edzés, szóval járjunk konditerembe, bringázni!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!