Akkor mégegyszer, mert úgy tűnik mégsem olvastad át elég jól. Én naponta beírtam hogy mik a kockázatok és vigyázni vele. Otromba, személyeskedő és eddig itt nem tapasztalt hangon és stílusban küldtek el a francba. De nem érdekel, mert nem nekik szántam, ők úgy sem értik. Ne gazdagodó, HUB és társai beírásait nézd (az enyémeket, Oszloposét, meg akin látszik, hogy érzelemmentesen és értelmesen ír a papírról).
Pénznyelő! kösz, hogy válaszoltál. De az a helyzet, hogy amiket 1-2 hete írtak egyesek, az már nem épp aktuális. Mindenki pozitív dolgokat jósolt, aztán meg ez történt, ahol most tartunk.!!!
Gazdagodó próbálja itt mindekire rábeszélni, hogy ideges. Pedig ő tombol itt hetek óta a topicokban:)
Vaskút hiányolta a higadt véleményeket, ami mindekinek jó. Javaslom neki, hogy lapozzon vissza pár nappal/héttel, olvassa el, amiket pl. írtam, meg pl. Oszlopos (elnézést ha kihagytam valakit).
sét te magad írod hogy nem ér többet...akkor 0% várható haszonért veszed...brokid örül ilyen ügyfeleknek...tedd be 12hó DKJ-be ott ma 6.65%-t kapsz...nem 0-t kevesebb kockázattal
én akkor veszek amikor vmi szvsz "olcsó" és nem akkor ha vmi annyit ér hosszú távon amennyin épp az ára van mert akkor az emelkedési potenciál már nulla...de te tudod. soxikert a startégiához.
1. ) ez a topik is felejtős lett....
2.) ha 1400-t er akkor foszerért veszel 1400-on...?!
ökörségek netovábbja
Törölt felhasználó2006. 03. 09. 12:39
Itt a vége, csapó, beragadt a papir, ez már nem lesz több, akinek megéri meneküljön, aki bukott az reménykedjen hogy a betonut mégiscsak fizet.
A gigamedve padlóra küldte a papirt, ennek vége.
Pannonflax