De szerintem így most "biztonságos" lett a certi.. ezért még maradok. Viszont megerősödni látszik március, csak meglódul még, január van.. még óriási a különbség!
A hajó elleni rakétákat bárhonnan kilőhetik, azokat nem fogják tudni megsemmisíteni az első hullámban, de még utána se nagyon és a kínai reakció is elég sanszos. Trumpnak viszont nagyon nem jönne jól most a magas olajár, szóval olyan művelet kell, amivel el lehet kerülni a nagyobb eszkalációt. Érdekes lesz a kivitelezés. Hamarosan indul a blokád, hogy a csapásokkal bevárják a másik anyahajót is, de Trumpnál sesem lehet tudni mi számít elterelő műveletnek. Közvetítés itt, ha érdekel valakit: https://forum.portfolio.hu/topics/usa-iran-haboru/39385
Köszi, már csak fele van meg. A héten szvsz eladom, mert már nagyon nyügősen megy, elszállni látszik az erő. Viszont wti egyre jobban tetszik, víz alá nyomott labdának érzem ilyen arany/ezüst áraknál, gpt szerint is a normal ratiok indokolhatnak 130+-30usd árat.. Ezüst meg mint a vonat.. mennyi lesz ez idén, 200 márciusra vagy mi? Még levegőt se vesz, repül mint a rakéta.. viszont ha meglesz 6k arany, 200 ezüst, akkor mennyi lehet majd wti ? Szvsz lassan jön egy 3-5 évente lévő ritka esemény, ami indikálja mad a kitörést..
Azért az erste megint megviccelte a nagyérdeműt. Ha már nem tudta kiütni a certiket, akkor a rollovert hamarabb tartotta.. 7.4 volt a febr. Teteje eddig.. durva.. nem is értem hogy van itt még március.. 3.9 majdnem dupla különbség!
Amire ti spekuláltok ahhoz olyan szintű támadásra lenne szükség , amelynek hatására Irán lezárná a Hormuzi - szorost .. De ha szétlövik ereje se lenne rá plusz Kínát szivatná meg . Ha viszont a lezárás nem történik meg akkor nem gondolom hogy 72 lenne .
Hasonlóan mint Te , kell pár nap felzárkózás .Egyszer csak hopp hopp 5 lesz . 😂. Olajban viszontnem látom miért akar mindenki árral szemben úszni . Nyomják le .
De csend van ma.. Indul lassan a márciusi conti is, eddig február 6.8ig szaladt.. BOILt adtam kicsit, de kár volt, most lódul meg talán... nem baj, vettem pici Abatot, hátha miattam ejtették be.. Hogy látjátok NGt? Én 4 felé szeretném látni ma este.. holnap tovább.. wti sajna gyengu, sztem indul az is lassan azért..
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-A múlt héten még megingás sem volt megfigyelhető, így az emelkedő trend továbbra is érvényben van, és egyelőre nem látható olyan jelzés, amely határozott lefordulásra utalna. Ugyanakkor a grafikon már eléggé túlvett állapotot mutat, és az 59,38-as szintnél egy erősebb ellenállás húzódik. Ezzel együtt a 62,5-ös szint elérése sem zárható ki. Erős támasz-zónák az 50 pontos szintnél, illetve a 45,3 – 46,9 közötti tartományban találhatók, amelyek fontos kapaszkodót jelenthetnek egy későbbi korrekció során. Ellenállások: 57,84; 59,38. Támaszok: 50; 48,43; 46,9.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.