NG megindulni látszik. 20160907-én indult fel hullám max TP 3,33 ha 2,998 fölé tud emelkedni. 2,98, 3,17 megálló várható. Az emelkedés nagy valószínűséggel gyors lefolyású lesz, néhány héten belül fordulat várható.
Én vettem kb 40000-t mert fogalmam sem volt hogy mikor zár le....péntek 17.00 kori értéken számolják el ha addig ki nem ütik. Erste ügyfszolg mondta. Nagyon amatőr vagyok, de remélem a storage adat jó lesz és szép kis tanking jön addig...
Tegnap volt az utolsó kereskedési napja, s ezért nem is értettem miért vettek benne vagy 100 ezer db certit. Ott van/volt helyette a TS33, hasonló kiütéssel de kb 10* jobb maradványértékkel (1 cent vs 10 cent) és 2017 szeptemberi lejárattal.
Turbocerti:
"Tollas a háta minden embernek, ki azt hiszi
Hogy nyerhet ott, ahol a pénzt mindig a bank viszi
Ebben a játékban neked nem osztanak lapot
Amit itt felteszel azt így vagy úgy de otthagyod!
Ha te sem érted igazán, hogy hol a lé, mit elbuktál
Mert pénz nem tűnik el, csak tárcát cserél ugyebár"
Nap közben is simán eltűnik az árjegyző, ha hirtelen valami nagyobb változás van. Tegnap is, mikor délután beindult a ft-usd limbó-hintó, egyből off lett az árjegyzés, de közben az általam követett olaj-arany-ezüst certiknél valahogy megmaradt. Szerintem a program figyeli, hogy ha hirtelen nagy elmozdulás van az alaptermékben, egyből álljon le véletlenül a rendszer... :D
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.