Én annyit mondtam neki, hogy ha lemegy 1.135x környékére, akkor zárjon és keressen egy long belépőt. Most próbálom értelmezni az investing-en a trendet és beazonosítani hogy hol is vagyunk most. Elvileg 1.15nél kéne törnie és célbavenni az 1.12xx-et. Ezt legalább jól értelmezem? :)
tuti lesz 1,13 alatt még (legrosszabb esetben előtte elmegy 1,22-ig :-)) Ha tudja tartani akkor még sok swapot is kap a végén!! :-) Viccet félretéve: nem érdemes heteken/hónapokon át reménykedni, nézni a hízó minuszt, amikor SL is van a világon. Aztán sokkal jobb helyszínen léphet vissza az irányába (sokkal többször jár jól az ember at Sl-el, mint rosszul - persze tudni kell, hogy hova érdemes rakni)
Le van pucolva a cucc keményen! :) Csak a szintvonalak ..... azok a szerelmeim. Napokig el tudok tökölődni velük. :D SL VAAAN!! Csak látnád, hogy hogy! :)
Köszönöm szépen. A reggeli témára visszatérve: ma láttam, mit rud az EURUSD, úgyhogy használni fogom ebben is. Pontosabban megpróbálom jól belőni a jövőben a részleges használatát :) Ugyanezt javasoltam tanult kollégámnak is, aki most azért imádkozik, hogy lássa ma azt a délután beharangozott 1.133x-eszárási értéket, amivel már egyre jobban szkeptikus vagyok :)
Az rsi nem kontraindikátor (70 feletti rsi nem short szignál)! Tudni kell mikor mit mutat! Ha megnézed az alacsonyabb tetőnél (1,1410) magasabb volt az rsi. Úgy ment tovább, hogy az rsi csökkent. Az rsi gyorsulást mutat. Azért mert csökken a gyorsulás mértéke, még gyorsul (pl az autó - csak lassabban gyorsul) Tudni kell hol vagyunk a trendben - ez a legfontosabb!! Az rsi önmagában nem jó signál, de kiegészítésnek szuper! Tudni kell, hogy milyen trendszakaszban mit mutat.
Itt is nem?most a fibokat ne nezzunk csak az iranyokat es a szamozast.mondjuk 1.14 a 4teteje aztan 1.11x az 5 es indul a korrekcio massziv longban. Kerdezem nem vitatom.
EUR/USD