Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Úgy "majdnem ATH" a nasdaq, hogy az nvidia 10%-al lentebb van. Valahogy kijátszák, hogy kiszállnak az nvidiaból, és veszik a nasdaq-ot, vagy bármi egyebet, ahol short stoppokat érnek. Én ezt látom bele. Hiába az nvidia -2% nyitóban, Nasdaq repült. ami furcsa.
Az. Éjszaka 0:00 óta, amit baktatott északnak, visszajött az aljára. "shortokat zárták", 25550-el. és a felszabadult tőkéből + long támogatással, izmos long. Pedig ez 1x megfordul..
Utólag mindig könnyű belátni: https://www.investing.com/indices/nq-100-chart ott a hetes rés 25656, ezzel küzdött 3 napot. 3 emelkedő aljjal, mindig megvették. 25440-450-et írta Tom, hogy támasz, jól látható ,ahogyan azt fogták. Én inkább zászlót látok, aminek a felső "hiperbola" része most jön, ha 26000 fölé mennek.
Nem írkálsz hülyeséget, viszont ezt az inverz fej vállat kb. + 1500 pont után én is látom. ami totál nem logikus, főleg nem a 25200-23820 öntés után. Majd jön 1 hétvége, és el van felejtve. Majd 23820-25700 között nem képes egy -500ra sem.
Nyomjátok a shortot,nem számít hogy inverz fej váll van naposon Daxban,Dowban,de még nasira is rá lehet fogni.. De mindegy is mert én csak hülyeségeket irkálok..
Én próbálom figyelni az ittlévőket, téged is. Tény, most azért nem kereskedem, mert várom a csodát, amit már rég le kellett volna zárni. Amikor esett, nyitó előtt soha nem ment fel északra, hogy mélyebbre essen. alulról mindig észak fele próbálkozott, minél magasabbra jutott-utólag, annál mélyebbre ment. Bár tény, van hasonlóság, de esésben sokkal többet erőlködtek észak fele, mint longban dél fele.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?