Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://kephost.net/p/MTI5NTcxNw.png 1h-n kitörési próbálkozás. olyan, mint amikor szarni akarok, de szorulásom van. Ki akarna törni, de nem tud:D. Zöld scenario. Utána meg rámjön a fosás, ha akarom ha nem.: Piros scenario.
Fogalmazzunk úgy , hogy a jegenyefák sose nőnek az égig , mint tudjuk bármikor bármi megtörténhet és rá 5 percre az ellenkezője és maximum valószínűségekben célszerű gondolkodni fenntartva figyelembevéve a tévedés lehetőségét (stop , hedge ). Hiszen a setup nem több mint egy jelzés, hogy valaminek nagyobb a valószínűsége mint a másiknak (legyen ez bármely idősík is).
"inverz fej vállat" belelátok, ezt rajzoltam. ideális esetben long scenario 19400, vissza 19200, és úgy átütni a 19400 és fel -fel vitézek... vagy egyből átütik a 19400-et, amit kétlek (de csak azért, mert én a világba shorotolnék mindent IS)
összességében gondoltam, mint az eu-usa ....Augusztus vége felé várok valamit :D valaminek kell, h legyen. Köszönöm a hozzászólásodat. Német GDP-infláció ... nekem lefelé mondja az irányt , de majd kiderül.
dax 1h tegnapról (prompt): https://kephost.net/p/MTI5MzM1NA.png dax 1h frissítve (prompt): https://kephost.net/p/MTI5NTU2Mg.png a tegnapi kék sávtető valahol 18560 körül alakult, az előző csúcs környékén. Kibővítve a sávot a mai nappal. Maxium 18650-et látok bele, ha már longról beszélünk. Jól látható,h annyira nincs eltávolodva a kék vonaltól, tehát nem beszélhetünk egy ész nélküli rakétáról. Kb. minden USA-tól függ.
Igen, ez egy elég érdekes scenario, jöttek a borítós "pajtik", naponta 500-600 USD borítás nasdaq-nál. Majd most ,hogy feljött 500-at, nem borítják? Az is lehet,h kivárnak, engedik az égbe, és később borítják, amikor már 1000-et ment. Nagyobb kiszállót akarnak. Vagy tényleg borítanak?!
melyik gyorsjelentésre gondolsz ? ...:) "Folytatódnak a 2. negyedéves gyorsjelentések a héten. A piac legjobban a Microsoft, a Meta és az Apple jelentéseit figyeli majd, de az Amazon, az AMD, az Arm, az Intel, a First Solar, az Exxon és a Chevron, valamint a Mastercard számai is bizonyosan nagyító alatt lesznek. Az európai papírok közül a WizzAir, az ÖMV, a Lufthansa, a Volkswagen, a BMW, a Shell, az Airbus lesznek középpontban. " mert ha végülis a kamatdöntésre gondoltál akkor lehetséges csak nem valószínűsíthető számomra megfelelően ...nem tudjuk csökkentenek-e (ha igen felrobban minden errre írt index) ha maradnak és a sajtótéjékoztatón lesz valami vidámnak értékelhető akkor is, ha valami csúnyának értékelhetőt mekegnek rotty lesz ... a rajz tankönyvileg szép , de ahogy írták " .naposon a dax egy konszolidációs háromszöget csinágat...abból bármi lehet ..." ....egy darab alakzat kereskedési döntésekhez kevés egyesek szerint
Ktamásékat kérdezd.. Én az előbb higgitottam a shortjaimat..De ez nem jelent semmit..Sok függ a ma esti beszédtől..Fel is ránthatják,de le is fordulhat..Ha ez nem ma este lenne,akkor azt mondanám,hogy short..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?