Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Lassan Limaszolban is rágyújtanak az ősi ciprusi népdalra: ég az ügyfél pénze ég, el ne aludjék, a kötésekből a DAX-FTSE-SP-DOW-NASDAQ short ki ne maradjék :DDD
Kérem vigyázzanak, a shortok záródnak! Kövekező állomás: 13k. Shortátgörgetési lehetőségre a számla feltötésével van lehetőség. Kérem készítsék elő bankkártyáikat, ill. Hiteligénylési adatlapjaikat :DDD
Nem hinném h shortolja, több esze van annak ennél!Rutinos tréder.
Én mindkét irányt trédelem, de most pontosan tudom h short covering van.Pedig fele annyi tapasztalatom sincs mint neki.
2010 tavasszal kezdtem...erről ennyit. Azóta egy rahedli lóvét elvesztettem már, soha nem akart kb semmi összejönni. Ez a mostani is beleillik a sormintába.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?