Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát én jól lemaradtam erről a hétről :(
Néha benéztem ide, átfutottam a hozzászólásokat, de kereskedni nem nagyon tudtam.
WTI-re láttam H4-en a fej-váll alakzatot, de őszintén szólva én 27 alatti szintekről már long-okat indítottam. Alakzati célár ide-vagy oda. Persze csak kis mennyiségekkel, óvatosan.
DAX futi 1D: link
A hullámhosszmérőm szerint a 20151130 óta indult eső hullám alja 8358 körül van. Kb azonos az érték a lógó fibós értékeddel.
Ezt követően egy felpattanás várható legalább 10500-ig.
Mail ment.
Ne röhögj! :)
ÁÁÁ, olyan messzire én meg nem találok itt semmit.
HA küldesz, és képpel is illusztrálod a lényeget az tuti lenne. (inkább vizuális vagyok, meg aztán dereng valami, csak pontosítani kellene /remélem!!)
Sietni nem kell. Én nem napizok. Ha egy hét múlva jön, akkor akkor jön.
Ja, kicsit úgy néz ki, hogy "aljvadászatot" mívelek, pedig egy k@kát. Azon már túl vagyok, azon már buktam.
(Persze én csak a sajátom, nem a másét!) Viszont, ha látom az ötödiket, megvan a felindulás, én ráérek ottan is venni. Ahogy mondod, nagy lesz még akkor is benne a potenciál.
Most egy völgyet látunk a grafikonon. A völgynek van egy bal oldala, megy egy jobb is lesz majd.
Na, ez a lesz majd nekem simán elég.
Arról enm is beszélve, hogy engem most úgy is elküld most a számlatartóm pihenni :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?