Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
azért, mert shortot nyitni mégiscsak támasz törésekor illene - 60-on milyen támasz van?
ráadásul én nyitáskori -2%-ban nem igazán szeretek shortot nyitni, ha már addig nem nyitottam - ez hatványozottan igaz az amcsikra.
akkor már inkább nem nyitok semmit.
Amcsik olyanok, mint a viccben a vezetni tanuló szőke nő: attól, hogy balra indexel, még nem biztos, hogy jobbra fordul :DD
amcsiknál tökéletesen kiszámíthatatlan, mit csinálnak nyitás után, van, hogy pánikolva eladnak mindent, amit érnek, de van, h azonnal vásárolni kezdenek.
ráadásul 5 percesen azt az ellenállást 3-szor tesztelte, ha 4-szerre is odaér, jó eséllyel át is töri, én meg nézhetem a -2%-ban nyitott shortomat:)
ilyen kétesélyes szituban nem szívesen nyitok, nem kell nekem mindig poziban lenni :)
zártam ma már olaj longot nyerőben, egy másikat kb ugyanott megnyitottam, ahol ezt az elsőt, meg van egy adag, egyelőre buktás arany shortom.
indexeket ma csak csipegettem, nem szálltam be hosszabb időre, volt 3 dax meg 1 sp longom, kis profittal.
most nem azért, de pillants rá spre 5percesen
Van ott egy három csúcs ami nyitás előtt, nálam ezek 1854-55kb, nálad lehet 8-10ponttal több. Ugye ezt a két csúcsot daxal csinálta, a harmadik kb 15h
No én ott léptem shortba, jó én se vagyok tökéletes mert a napi minimum fölé 1ponttal raktam a tp-t de azért mégis jó volt.
Ilyen esőnap miért nem a short beszállót keresed.
Szinte garantált volt h lenéznek, ha mégse az szint ugye szűk stoppal is jó volt, mert onnan kitörés ill. réstöltés lett volna.
No ezt azért részletezem h esetleg máskor próbálj meg így beszállót keresni, nem csak résre.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?