Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a legbosszantóbb az egész napban, hogy volt egy 150 pontos esés amit nem lehetett lekereskedni, és onnan egy 100 pontos emelkedés amit szintén nem lehetett mert a piac zárva volt. Simán lement a take profit megbízásig mégsem záródhatott be.
A többit fogjuk rá megoldottam, a tegnap 12100 felett nyitott majd 11960 on bezárt shortom újranyitottam 12100 felett. Volt egy longom is 11870-ről, de már 11940-en bezártam mert max 11960-ig vártam fel.
Ami 11960 óta történik arra nincsen szó, már az őrület határán lehetnek a shortosok (velem együtt), pedig napi chartot nézve csak sávozik még mindig 11700-12200 között. A sáv tetején short az alján zárás, ennyi :)))
Csak megütötte a szememet Equilor :)
Az a cég Mo.-on az egyik piacvezető, úgyhogy nagyon is létezik. Saxo bankos platformon lehet náluk kereskedni, vagy Meta traderen. (ellenben nem történnek olyan érdekes dolgok mint hallottam volt, a Saxonál)
Én náluk kereskedek, és vannak az eszközeim is. Nagyon korrektek, úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom bárkinek őket!
Who cares? :)) Szerintem már csak az bukik aki gondolkodik. A szálakat itt a nagycápák mozgatják. Tilos racionálisan gondolkodni, csak az számít hogy kishal létedre hiszel- e a szemednek és beléptél-e reggel pár longba, vagy remegett a kezed és nem. Na akkor ma nem kerestél pénzt:) Én nyitottam egy párat meg bevásároltam néhány részvényből :)
Nem kell panaszkodjak azt hiszem.
Pápápuszi Dax, mára dobtalak :))))
parancsoljatok, a lista néhány szolgáltatóról, azt hiszem az equilor, vagy mi, azóta már nincs, ezért kihagytam. ha az adatokban azóta változás van, szóljatok
sajnos nem valami sok, és a cityt azóta már én sem ajánlom jó szívvel, szóval ennyi volt amit mi gyűjtöttünk a fórumtalin annak idején
"95-98%-a "per saldo" folyamatosan veszít, pedig az esély a nyerésre mindkét esetben majdnem 50%. Hogyan lehetséges ez?"
A tét miatt lehet. Itt a piros, hol a piros esetében vizsgálták. Ott az esély 33%, amit hoztak is a játékosok, ha nem volt tét. A téttel játszók folyamatosan alul teljesítették.
Én döbbenten nézem a mai daxot. Még mindig nem tudom mire esett hajnalban minden mint a nyeletlen balta, most meg mire ez az eszement emelkedés. Sem ez sem az nem tiszta.
sajnos még 12.123 fölött sem lehet(ne) eldönteni, hogy csak túllőtt 'b' vagy pedig 3-as impulse lesz-e belőle.
Törölt felhasználó2015. 04. 01. 12:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
reggel óta valamilyen minor-szintű 'b'-nek nézem (érzem), vagy eggyel magasabb fokon akár az uccsó kis (v)-ös belső 3-asa is elindulhatott a nagy 'iii of v'-ben.
Játékteremben és tőzsdén a játékosok 95-98%-a "per saldo" folyamatosan veszít, pedig az esély a nyerésre mindkét esetben majdnem 50%. Hogyan lehetséges ez? :)
Ilyen egy dilettàns szerencsètlen barmot mint èn. 250 pontos emelkedèst vègignèzek short belèpöket keresve.ahelyett, hogy nyitottam volna egyszer is egy longot. Most meg màr hova nyissak?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?