Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
úgy tűnik lehet h. megfordul a shifting iránya... hambisok bőven megértek egy szantaklausz ralli előtti flash-korrekcióra, a daxot viszont lehet h. már nem viszik le újból... ezzel is csökkentenék az eddigi lemaradását. Felfelé aztán meg uniszónó mehetnének. )
Köszi! Ebbe a rettenetbe nem lehet keresni, nekem meg nincs türelmem böngészni. Kérdés, amikor ti a negyedik hullámról beszéltek akkor feltehetően más is? Azonos instrumentum esetén természetesen.
az ért volna valamit, ha 2000-nél azt mondják, hogy most kb 1800-ra vissza. ez így szart se ér, mindig mondani egy számot feljebb, aztán amíg megyen addig mindig bejön. csak majd 30000-nél mondják a 33000-t vagy 50000-nél 55000-t és lesz 3000, na akkor fog nem bejönni. de akkor rendesen :)))
jaja, én is sokkal jobban állnék, ha nem bámulnám egész nap a chartot, csak napos grafikonon álltam volna be venni-eladni a főbb pontokon....
az év egyik legjobb kereskedése az a 8910 körüli dax-long vétel volt a nyáron, amikor nem is voltam gépnél.
gyakorlatilag full megfogtam az alját-
aztán persze korán kiléptem belőle...
nagyon nem való nekem a hosszú távú pozi, de sajna keresni főleg ezekkel lehet...
jaja, én is sokkal jobban állnék, ha nem bámulnám egész nap a chartot, csak napos grafikonon álltam volna be venni-eladni a főbb pontokon....
az év egyik legjobb kereskedése az a 8910 körüli dax-long vétel volt a nyáron, amikor nem is voltam gépnél.
gyakorlatilag full megfogtam az alját-
aztán persze korán kiléptem belőle...
nagyon nem való nekem a hosszú távú pozi, de sajna keresni főleg ezekkel lehet...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?