Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát, a jegybankok korszakában bizony ez is megeshet, pláne ha tényleg beledurrant az EKB.
innen a 10K csak 6%, nem egy nagy távolság.
sikerül masszív narkóst nevelni a világgazdaságból: elvan, elvan, de jobb bele sem gondolni abba, mi lenne, ha nem kapná meg csak egyszer is az adagját, illetve mi lesz ennek a vége.
igen, sajnos ezzel én is így vagyok, sőt, még rosszabb, mert én hajlamos vagyok ellentétes irányú poziba lépni azzal, hogy ha erről a körről lemaradtam, akkor legalább a visszakörben benne legyek.
mostanában már fegyelmezem magam, de sok lóvét vesztettem már ezzel a módszerrel. (legtöbbször úgy, hogy szerencsétlen helyeken beragadtam olyan trédekbe, ami csak napon belüli pozinak indult, aztán én hülye, nem likvidáltam akkor sem, mikor láttam, h rossz irányba megy.)
A goldman sachs és a wall street dörzsölheti a tenyerét, küszöbön a 2050-es SP500 és a 18000-es DOW. Hihetetlen, ha bejön nekik ez is. Mindent eltalálnak...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?