Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
mondom, annyira jók az usa adatok a mostani időszakban, hogy egyszerűen QE vége, kamatemelés stb. se fog esést okozni nekik...szerintem új ath az sp-ben borítékolható még idén, ha a gyj szezon is jó lesz
szerda és csütörtök zárva voltak...ezen napokon teljesedett ki a tüntetés, erre ma pluszban zár...nekem ez magas.
Mondjuk tény, 25000ról 23000 alá esett szeptemberben, lehet nem bíznak a további esésben.
egyet áruljatok el: Hong Kong hogyan zárhatott pluszban, ha ott állítólag tüntetések miatt kaki van? Hétvégére merik tartani a longokat? Vagy pont most zárták a shortokat? Nekem ez nem kerek...
az attól függ honnan nézem mert akár 360-ig is felcsaphat,de valójában nincs jelentősége,mert nem a viszateszt csúcsán kell pozícióba szállni,hanem akkor amikor láthatón elhal a trendtörési kisérlet és már biztosak lehetünk abban,hogy valóban csak viszateszt történt,hisz sohasem lehet tudni,hogy viszateszt vagy trendforduló lesz.
Tegnap pld. daxnál Draghi beszéd után záródó órás gyertyánál volt a jel,15 kor.
ma 14-15 között lesznek piacmozgató hírek,de még a 16-os adat is bekeverhet,habár az már szerintem nem lesz annyira mérvadó az irány meghatározásában.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?