Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
beszédes a chart , mit vegyünk rajta fontosabb jelzésnek ?
hogy a 10K se vad , vagy a 7200 korrekciót?
bocs de kicsit nem igazodok ki, 8445-ös árfolyamnál készült a rajz vagy elöbb , mert ez nem derül ki ,
elliot alapján szinte mindenki 10-11K körülire várja de mi a biztosíték arra hogy el is éri azt ,
főleg a belengetett "tapír" árnyékában ?
én, a "pesszimistapista" nem látom tutinak ezt a 10k-t !
viszont HA eléri akkor onnan valószínű short beszállót keresgélek ,
de mondjuk ez nem egy egyedi taktika ,
szerintema a nagy "tömeg" így készül rá ! :)
Más is írta h bezárhatná azt a reggeli rést.....de mé zázná be mikor az majdnem mindenkinek jó lenne.....?!
mondjuk nekem is...:)))
de nagyon tanulok, jobb a kicsi bukó, mint a mégnagyobb!!
sérül , nem sérül , ez ilyen elemzők maszlaga ,
annyi volt az észrevétel hogy "ma már" nem szerepel nála a 10K , lehet hogy valami változott a szemléletében mert idáig sokáig feltüntette a rajzokon is meg a szövegben is ,
amúgy szerintem a jósolgatás felesleges mint a tegnapi PF cikk is írta :
"Mit üzen a Wall Street farkasa?
2014. január 27. 13:00
A rutinos bróker szerint az, hogy egy bróker, vagy bárki más előre látja az árfolyamok mozgását, csillagpor. Igazából senki nem látja a jövőt."
Én ezen ma már túl vagyok....:))) short is meg a minusz is megvolt...:))) azt hittem visszanéz a nyitás körüli szintekre...persze még nézhet!
Lepke avagy tükör alakzat nincs?! Mert az 5percesen mintha azt formálna....
attól hogy napi szinten nem mondja,szinte minden elemzésében a végén megjegyzi,hogy a korrekcióval nem sérül az ezévi 10,11k-s cél-nézd csak vissza pl-ul a tegnapit
köszi , nekem tetszik , egyszerű és gyorsan átlátható ,
a német elemző fickó már nem jelöli a 10000-es irányt , órás rajzon 9520 a rövidtávú plafon , 9181 a támasz link
hát lassan 4h-n is vételi jelet fog adni a macd,egyelőre +div,így valószínűbb a felső érték elérése szerintem-ha nem lenne fed,így kicsit nehezebb kérdés...
kilássuk,ha már az élő klasszikusoknál tartunk :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?