Na egy újabb gyöngyszar született az erste reklámokban. Nem hiszem el hogy valaki ingyen vak és elfogadja a legvisszataszítóbb reklámszereplőket.
Katasztrófa....
inditsunk programot: ha szar a reklám
bojkottáljuk a céget hátha rájönnek hogy vagy nem ezekkel a rendezőkkel vagy nem ilyen filmet kell csinálni.
vagy mindketteő....
" budapest bank turbános debil kérdez, roma kinézetű ember, erősen töri a magyart!!!....mintha nem is Magyarországon élnénk...borzalom"
>> Mégha roma lenne, de nem az, hanem valami arab, vagy mi. Hogy mi szükség volt erre? Értelmetlen baromság.
"k&h bank rajzolt manó figura seggbe szúrja a kis nőt, h lecserélje nagyobbra...erősen hímsoviniszta faszság"
>> Mégha k&h lenne, de "La Linea" olasz animációs filmet koppintja - idősebbek ismerhetik - és egyes vélemények szerint lejáratja. (Ha nem ismered, akkor úgy nézz utána, hogy "menő manó" és emlékeim szerint aranyos volt, persze ma már iszonyatosan primitív.)
A női nem "tisztelete" csak apró formaság. Gondolom nem nők az ügyfeleik. :D
"otp bank, mindent humorként fog fel és tálal"
>> A sóderes fiúk szerint vállalható. Igaz, azt nem mondták, hogy nem mint sOTPder, hanem felelősségteljes döntésekre való ráhatás. :rotfl
"rafi bank, ostoba nők rohangálnak a világban"
>> Az ügyfélkörről megint ennyit...
"Erste...ludas matyesz és a többi faszság, mintha csak színház lenne az egész világ"
>> Színház is. Legalábbis az a része, hogy milyen jól jársz a bankokkal. :D
Törölt felhasználó2011. 11. 01. 20:43
inkább azt kellene megkérdezni, h miért szarok a magyarországi banki reklámok???
budapest bank turbános debil kérdez, roma kinézetű ember, erősen töri a magyart!!!....mintha nem is Magyarországon élnénk...borzalom
k&h bank rajzolt manó figura seggbe szúrja a kis nőt, h lecserélje nagyobbra...erősen hímsoviniszta faszság, meg mintha az ügyfelet szimbolizáló figura olyan hülye lenne, hogy csak makogni tud
otp bank, mindent humorként fog fel és tálal, a hétköznapi emberek gondját baját és nagy poénok és röhögések közepette veteti fel az ügyfeleivel a lakáshiteleket, személyi kölcsönöket, mintha ez az ember életében valami kis könnyed derűs vidám dolog lenne..mintha a bank a kretén ügyfeleken tudna csak segíteni
rafi bank, ostoba nők rohangálnak a világban és ostoba módon azon morognak, h mi a faszért nincs minden ingyen a világban, aztán még oda is pecsételnek ostoba módon, nem elég, h elhangzik a kérdés..
Erste...ludas matyesz és a többi faszság, mintha csak színház lenne az egész világ, meg mintha egy nyomorult senki ember pont olaszországi pizza evés miatt akarna eladósodni, hogy igazi pizzát ehessen...idiotizmus
szóval úgy fos az összes magyar banki reklám, ahogy van!!!
Amúgy én is erstés vagyok :)
Amikor anno kijöttek ezzel a népigiccs reklámvonallal (lásd mátyás király, toldi miklós stb.), akkor többször is akut hányingerem volt és úgy éreztem, ilyen fos, húgyszagú banknál én többet nem vagyok hajlandó "bankolni", inkább bemegyek és megszűntetem a számlámat. De szerencséjükre a netbroker felületük egészen jó, ezért inkább becsuktam a szememet, nyeltem egyet és maradtam. De ha nem náluk tőzsdéznék, akkor száz, hogy már rég likvidáltam volna az erstés számlámat.
A banki reklámok valószínűleg azért szarok, mert a hülyéknek készülnek. Vagyis hülyéből mindig több van, mint értelmes emberből, és valahol nekik is kell "bankolni". Ők a tömeg, nekik készülnek a mátyás királyos, ludas matyis meg egyéb hányinger reklámok. Mosópor, egyéb szir-szar dettó. Tömegtermékek.
Ezzel szemben a luxuscikkek reklámjai (pl. autók) mindig igényesek, mert azok pedig a gazdag, többnyire iskolázott felső középosztálybelieknek szólnak. Azt már nem lehet ludas-matyival eladni, mert ANNAK a vevőkörnek már ciki lenne olyan terméket venni, aminek silány a reklámja.
Ettől már csak a biztosítók szeretnek jobban fizetni a hibáikért.
Bezzeg, ha faképnél hagyod őket, akkor már hirtelen annyi remek ajánlatuk lesz... az előzőt meg épp más intézi.
Hát nem elég megnézni.
Mátyás királyos, Emesés, nem is beszélve Dalbirkáról stb., mindenféle humoros műsorban volt már téma, hogy milyen legendásan szarok.
(Az igazságtartalmukról meg csak annyit, hogy igen, van apróbetűs rész. :DDD)
Ezeknél addig vagy jó ügyfél, amíg az általuk vagy a rendszerük által elkövetett hibákért el nem kezdesz reklamálni.
Saját tapasztalat. Soha többet, felőlem csődbe is mehetnének.
szerintem érdemes ebben a témában topikot inditani mert ezek szerint - habár nem reprezentatív az eddigi hozzászólások mennyisége - azért azt elmondhatjuk, hogy az erste reklámok szarul megcsinált szarok. Vajon az elfogadó embereknek miért tetszik? lásd tárgy?
értékpapír számlám nekem is az ersténél van,de nem a reklámjuk miatt.
A bankolás szó a magyar nyelv megerőszakolása,izzadtságszagu szenvedés,hogy mindenáron kitaláljanak vmit,amit a köznyelvbe hátha el tudnak ültetni,és ezzel magukra utalni...egyenesen hányinger.
Ezt már csak a bb-s indiai faszi szenvedése übereli,na meg sorban utána az összes banké az elmebetegségig menő életszerütlenségeikkel.
Én pont k&h-ról váltottam erstére..
ott évente sok ezer forintot vontak minden hülyeségre, az ersténél a diákszámla az egyetlen jó dolog. De gyanítom, hogy később megint váltok, mert ahogy átmegy majd rendes számlába gondolom a szart is kinyúzzák majd az emberből.
Etikus és normális bank nem létezik, se az erste se a k&h.. üzleti nyelven: csak profitorientált van.
Miért szarok az ERSTE reklámok?
szerintetek valaki magken valakit hogy ezt a szart át tudja nyomni a vezetőségen? beszél valaki így a világon "te hol bankolsz köcsög?"
rémisztő!
Szavazzunk