"Az E-Star Alternatív Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az
Equilor Befektetési Zrt-nek adott megbízásból a mai napon az alábbi tételek
teljesültek:
MEGNEVEZÉS DARABSZÁM NÉVÉRTÉK
RFV 2014/A 888 db 88.800.000
E-Star 2016/C 38 db 3.800.000
"
nem hiszem. 5M Ft-ot költöttek, valószínűleg bevételből volt rá forrás.
ha megjött volna a nagy pénz, akkor szerintem 2014-2016-os kötvényeket is vettek volna.
E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA
a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján
Az E-Star Alternatív Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az E-Star
2012/A kötvény visszavásárlására vonatkozó, UniCredit Banknak adott megbízásából
2012. október 26-27. napján az alábbi tételek teljesültek bruttó 35%-os árfolyamon:
MEGNEVEZÉS DARABSZÁM NÉVÉRTÉK
E-Star 2012/A 143 db 14 300 000 HUF
ne túlozunk előszór a réseket töltse be ..2 is itt van a közelben... 1knál is van egy ..ha majd betölti azokat és változik a helyzet a cég körül talán akkor..
én azért óvatosan bánnék még ezekkel a hatalmas számokkal.elöször megvárom a hétföi napot.abban én is bízom,hogy nem megy csödbe.
viszont az jó jel,amit ex írt,hogy likvidálták már a cég hatalmas mennyiségű határidős poziját,és likvidált az erste is az elmúlt napokbanezek jó jelek.
igen,belevettem, 3 napos árfolyam letolás,föleg forgalom nélküli,és ránéztem a chartra,nem lehetett kihagyni,még akkor sem ha nem lesz pozitív a vége,de aki tözsdézik,annak sztem ezek alap dolgok,hogy ilyen helyzetben belevesz.nem igazán akartam megtartani,hétvégére,deannyira már nem bánom,remélem pozitív lesz a folytatás.
... azért az is érdekes, hogyha te adsz kölcsön egy cégnek (lásd E-star kötvények) akkor vállalnod kell a kockázatot a nemfizetésre, ha egy bank az önkorminak akkor nem kell vállalja a kockázatot, mert Viktor ajándékozó kedvében van, a bank viszont a kamatokban érvényesítheti ezt a kockázatot... ;)
Hódmezővásárhely adóssága meghaladja a 25mrd-ot link
Esztergom adóssága már 2010-es fideszes Meggyes elzavarásakor 25mrd volt link
csak egyéves hiánya idén is 1,1mrd fideszes testületi döntéssel: link
Debrecen adóssága 27,5mrd link
E-STAR