Topikgazda: villamlaca 2009. 05. 22. 14:33

A leginkább veszélyeztetett devizák között a forint (Merrill Lynch)  

Ugrás a cikkhez
Rövid távon elérheti tetőfokát a globális kockázati étvágy, és annak fordulata a feltörekvő kelet-közép-európai és afrikai devizák közül leginkább a magyar forintra és a dél-afrikai randra jelent leértékelődési veszélyt - hívja fel ügyfelei...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=4&i=115563
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
BudFox
BudFox 2009. 05. 23. 15:39
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
maximálisan egyetértek ezzel....ez a minősítő inkább foglalkozzon a híres, régi Amerikai cégekkel gyárakkal....mert miközben velünk foglalkoznak, nem lesz lassan Amerikai autógyár, meg amerikai bank...

jövő héten csődbe fog menni a GM...mert a sok milliárd dollár nem volt elég átszervezésre, meg gazdaságos autók gyártására...mindenki Japán autót vásárol már odakinnt..de azért marhára el vannak foglalva, a MAgyar, Lengyel, Cseh gazdasággal :....Vicc
martin36
martin36 2009. 05. 23. 13:03
Előzmény: törölt hozzászólás
Valószínüleg félreértetted a kommentemet.Teljesen normál,hogy valaki shortolja a forintot,sőt,ha devizában gondolkodnék,lehet hamarabb shortolnám én is,mint longolnám innen.
De te vagy én nem fogunk tudni megjelentetni szakértői híranyagokat,nem tudunk több millió ember előtt köpködni,h de szar ez a Magyarország,nem befolyásolhatjuk publikált véleményünkkel a többi eladót,hogy igenis minket kell követnie,mert ez a reális.És ezzel van a gond,hidd el,ha ezek a trutymó cégek éppen longolnák a forintot,más cikkeket sem olvasnál,minthogy eddig teljesen túlreagált volt a forint gyengülése,alapvetően jó intézkedések történtek,amik a válság csökkenésével az erősödés irányába mozdíthatja a forintot.!
Ez itt a baj,hogy ezek nem szakértők,hanem egyszerűen csak a pozíciójukat propagálják visszaélve a nyilvános hatalmukkal!
Továbbra is ezt mondom,tetű szar banda,remélem az év bukása lesz számukra a forint!
Törölt felhasználó 2009. 05. 23. 08:33
Előzmény: törölt hozzászólás
Szíve joga mindenkinek azt csinálni amit akar, csak a média felé mit kommunikál az már kevésbé semleges főleg annak nem akiről írják, nincs kedvem elő keresni az egy évvel ezelőtti olaj árakra adott prognózisukat...
De ezeknél a Danske bank kommentjei és elemzései sokkal jobban felháborítanak..
Euroman 2009. 05. 22. 21:47
Törölt hozzászólás
martin36
martin36 2009. 05. 22. 21:26
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Szarházi hiteltelen bagázs,hetek-hónapok óta shortolják a forintot,és propagálják a "szakértelmükkel".Remélem az év bukásai között lesz ez az üzletük.
Törölt felhasználó 2009. 05. 22. 20:01
Előzmény: #3  villamlaca
Tényleg sokkal jobb lenne ha a saját házuk táján söprögetnének...
villamlaca 2009. 05. 22. 18:28
Előzmény: #2  villamlaca
Tudom Merrill , csak elírtam ....
villamlaca 2009. 05. 22. 18:26
Előzmény: #1  portfolio
Jó lenne a Merill saját magával foglalkozna és nem irkálna össze-vissza minden hülyeséget !

Topik gazda

villamlaca
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek