:)
Akár sportszeű is lehetnék, de van itt olyan előtörténet, h ne essünk túlzásokba.
Én nem szoktam kérkedni az igazammal. De kapitális baromságokat nem szoktam leírni. Ha tudsz ilyenről, tedd elém a tükröt. Lehet, h vannak olyan "jóslataid" amik bejöttek, de én a baromságokat szoktam a fejetekre olvasni. Erre pedig nem válasz az, h mondam helyes véleményt is.
"Igazgatósági bejelentés a Magyar Telekom osztalékáról
A Magyar Telekom igazgatósága megtartotta az éves eredmény közzétételét követő ülését, amelyen döntöttek a tavalyi eredmény után fizetendő osztalék mértékéről is.
Nem lesz osztalék
A Magyar Telekom igazgatósága a tavalyi eredmény áttekintése után azt javasolja a társaság közgyűlésének, hogy a Magyar Telekom ne fizessen osztalékot a 2013. gazdasági év után."
"Igazgatósági bejelentés a Magyar Telekom osztalékáról
A Magyar Telekom igazgatósága megtartotta az éves eredmény közzétételét követő ülését, amelyen döntöttek a tavalyi eredmény után fizetendő osztalék mértékéről is.
Nem lesz osztalék
A Magyar Telekom igazgatósága a tavalyi eredmény áttekintése után azt javasolja a társaság közgyűlésének, hogy a Magyar Telekom ne fizessen osztalékot a 2013. gazdasági év után."
13:57 | Reformok jönnek a biztosítási szerződéseknél
Nem olvastam ezt a cikket!
De az MPE össze állhatna már a biztosítókkal közösen a biztonsági szelepes PB palackokkal kapcsolatosan, ahogy 2014re ígérték!
Illő lenne már a sok robbanó alu gázpalackot lecserélni!
KEGnek vannak jó kis biztonsági szelepes palackjai.
Akkor vegyünk egy elméleti példát.
Valaki vesz KEGet 40ért és eladja 80ért akkor dupláz vele. Gondolom ezt is lehet elméleti példának venni akkor. Ez nem zavarhatja.
Bár 26ról már duplázott 56ig elmenve KEG részvény az elmúlt fél évben.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?