Kíváncsi vagyok meddig lehet játszani a részvényesekkel?!
Meddig kell tűrniük?
Minek szavaztunk új vezetésről, ha nehézséget okoz a talpra állítása nekik?
KEG a tulajdonosa a Visonkának. Milyen Igazgatótanács szólítgatja fel a vezetést?
Meddig lehet 15.000Fttal új ATLekre rakni a Visonka papírt?
Mikor gondolnak már a részvényesekre is, akik oda rakták Őket a KEG élére?"
Megint keversz valakivel, mint mindig.
Sosem mondtam, hogy ne írj máshova.
Leírtad a véleményed a mai kereskedésről, majd én is.
Mit kell ezen ragozni és további litániákat írni?
"Megértem, hogy Ön sok disznóságot látott a tőzsdén, és ezért alapból óvatos. Azt is megértem, hogy szeretné felnyitni a szemét azoknak, akik ’nem látnak’. Ahogy érzékelem, itt nem erről van szó, hanem a ’késforgatásról’. A számomra legmértékadóbb elemző is mondta azt, hogy ha Ön nincs, a KEG-es 56 Ft eddigi felvásárlási végár jóval feljebb mehetett volna, sok kiszálló örömére, és ma is feljebb lenne a bázisa. Kis papír, kis kör, fórumolvasók. Ezt csak a fórumok szerepéhez és a felelősséghez."
hát akkor milyen adattal, he?
te beszélsz itt kivezetésről
megint tolod a marhaságaidat
"Nem mondom, hogy a kamut ne leplezze le, sőt. Dicséretes az elemzői munkája, a forráskutatása. De higgye el nekem: a negatívra járása miatt sokban téved."
Szoktam volt mondani,hogy az üzlet gyakran nem ott van ,ahol mi naivan gondoljuk. Na valahogy igy vagyunk a Visonkával is.DG-t többszörösen bezúzták.Először a Visonka tulajdonáért kapott KEG rv-t,amely aztán gyorsan erodálódott,végül el is vették tőle . Na ez ám a negativ motiválás,pedig ,ha valaki Ő teli volt elképzeléssel és kapcsolattal.Most más a szerepe a Visonkának azzal ,hogy egy potenciális kivezetéshez nagyon alacsony tőzsdei árfolyam kell. Az hogy ez horror veszteség lesz a KEG-nél az meg nagyon jól jöhet ( egyeseknek) ,mert most féken tartja az árfolyamot ,de előkészithet egy további negyedelést ,vagy akár egy "törvényes", de filléres kivezetést. Szóval megy itt a speki ,de ez a hajó már elmenni látszik a kicsiknél .
Megkérdezném viszont majd a közgyűlésem arról is MM-et ,hogy mi a helyzet a büntetések háza táján - ami persze nem a szakmai hozzáértést támasztja alá - ,mert nem szeretném ,ha erre menne az a kis fedezet ami esetleg mégis keletkezik a KEG-nél.Oszt remélem persze ,hogy a felelős vezetőknek személyesen kell a részüket befizetni,ha mégis szabálytalankodnának.
A közgyűlésre ,ha kell ajándékozok minden egyes csalódott KEG vevőnek, volt munkatársnak , képviselőnek egy-egy darab részvényt ,hogy jelenlétük mellett végre közvetlenül hallják tőlük azt ( amit MM elhallgat ) ,hogy hogyan zajlanak valójában a dolgok a KEG-nél.
Ja , és hamarosan tárgyalás van a Kúrián ,talán már meg is kapták a papirt. Szóval van mire készülniük...Dr SJ."
))))))
majd jöhet az ügyvédnő megint a reklámozásoddal????
cédrus1 előre is megírta a véleményünket rólad))))))
"Hathor? félreismerik szerintem, lelkes srác, és messze nem becstelen. Valószínűleg nyilvánosan is más lenne, ha nem feszülne ilyen ellenszél ellene. Hisz a befektetésében, azért vette. Ha nem támadnák folyamatosan, a többi befektető érdekében is megmutathatná meglévő érdekérvényesítő énjét, de védekező szerepbe kényszerítik, károsan."
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?