"egy potenciális kivezetéshez nagyon alacsony tőzsdei árfolyam kell. Az hogy ez horror veszteség lesz a KEG-nél az meg nagyon jól jöhet ( egyeseknek) ,mert most féken tartja az árfolyamot ,de előkészithet egy további negyedelést ,vagy akár egy "törvényes", de filléres kivezetést."
5 napos 549 888 39,8608
30 napos 674 517 39,3876
180 napos 2 712 678 41,9081
rendszeresen be szoktam ide írni, a 40 alatt egy kicsivel-es átlag van belőve egyelőre rövidtávon
Szoktam volt mondani,hogy az üzlet gyakran nem ott van ,ahol mi naivan gondoljuk. Na valahogy igy vagyunk a Visonkával is.DG-t többszörösen bezúzták.Először a Visonka tulajdonáért kapott KEG rv-t,amely aztán gyorsan erodálódott,végül el is vették tőle . Na ez ám a negativ motiválás,pedig ,ha valaki Ő teli volt elképzeléssel és kapcsolattal.Most más a szerepe a Visonkának azzal ,hogy egy potenciális kivezetéshez nagyon alacsony tőzsdei árfolyam kell. Az hogy ez horror veszteség lesz a KEG-nél az meg nagyon jól jöhet ( egyeseknek) ,mert most féken tartja az árfolyamot ,de előkészithet egy további negyedelést ,vagy akár egy "törvényes", de filléres kivezetést. Szóval megy itt a speki ,de ez a hajó már elmenni látszik a kicsiknél .
Megkérdezném viszont majd a közgyűlésem arról is MM-et ,hogy mi a helyzet a büntetések háza táján - ami persze nem a szakmai hozzáértést támasztja alá - ,mert nem szeretném ,ha erre menne az a kis fedezet ami esetleg mégis keletkezik a KEG-nél.Oszt remélem persze ,hogy a felelős vezetőknek személyesen kell a részüket befizetni,ha mégis szabálytalankodnának.
A közgyűlésre ,ha kell ajándékozok minden egyes csalódott KEG vevőnek, volt munkatársnak , képviselőnek egy-egy darab részvényt ,hogy jelenlétük mellett végre közvetlenül hallják tőlük azt ( amit MM elhallgat ) ,hogy hogyan zajlanak valójában a dolgok a KEG-nél.
Ja , és hamarosan tárgyalás van a Kúrián ,talán már meg is kapták a papirt. Szóval van mire készülniük...Dr SJ.
megint beégtél!
én csak kérdeztem, mint látható a másolásokból.
ezt meg a legnagyobb rábatudós írta:
szóval nem légből kapott hülyeség és feldumálás a rába3000
'(#70937) Re: tripla
Értékelés: 0
előzmény (#70936: natilla) | válasz erre | Ma, 07:31
Minden reális esély megvan ahhoz hogy +3000 legyen a Rába !
Ha mindent összekaparunk 1800 körüli saját vagyon
Évi 2-400 Ft/részvény növekedés
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?