Nem volkt nehéz kitalálni. 2013ban csak KEGben 5felszámolás figyelmeztetése maradt el. ÉS még mellette E-start sem számolták fel 2013ban, sőt! Már új neve is van :D
Köszi mindenkinek, gondolhattam volna hogy nem fog történni semmi, de bíztam Exmnbs-ben. Minden esetre a véletlenségből eladott 47-es eladást(ami 48 lett volna a könyv szerint, itt vitáztunk rajta), no most már nem is tűnik olyan rossz eladásnak az a 47 , égett a kezem hogy 39-en visszavegyem, de még nem tettem, figyelem a papírt.
Ja és még írom is hogy kamu..
akkor magamra írom? :D
jaj de nagyon betegek vagytok Ti..
állandó rossz feltételezések sokasága..
Lassan megdöntöd a saját rekordodat a hozzászólások számával a topikban. Csak nem venni akarsz?
Már könyvet adsz fél óra alatt hármat.
Ki be ugrált a vevő nálad a könyvben..
Gyanús vagy Te nekem :D
Érdeklődés hiányában elmaradt :D
ma már nem számol vissza, azt mondta ráér még az tovább, már nem sürgős neki. Meg levelet vár a swiss airrel svájcból :D
Sziasztok! Nem követem a topicot olyan nagyon, a színvonal miatt. Így biztos volt már erről szó, de én nem tudom mi a helyzet azzal a pont karácsonyra várt csőd hírrel? Exmnbs számolgatta vissza a napokat és dec 24 jött ki, ha jól emlékszem. Ezzel mi van?
:)
Igen! És ha most véletlenül nem is lenne felszámolás, akkor is lesz felszámolás! :)
Ezt most le merem fogadni!:)
(max. lesz 2 nap szünet, addig meg olvasgathatjuk, hogy milyen hülyék vagyunk, hogy megharaptuk azt, hogy nincs.:D)
Még az sem kizárt.
Részvényesnek joga van megjelenni a közgyűlésen és szavazhat.
Eddig egy ember nem ment el a közgyűlésére. Lehet ezután ott is más lesz!
A részvényes a tulajdonos a cégben!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?