Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 03. 20. 12:48

KEG topik.  

Megnyítottam a KEG topikat.

Venni vagy cserélni?

Zoltán?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Hathor
Hathor 2013. 12. 31. 09:10
Előzmény: #50179  exmnbs1
En tudom mit vartam . Most stem valtozik a velemenyem, nem is valtozott.

A napokat meg te szamoltad vissza az elso naptol.
Ennyi.
exmnbs1 2013. 12. 31. 01:10
Előzmény: #50162  Hathor
" Nem kell a hitelrontás a fórumon, pláne, hogy nem is látták ezek az emberek az új cégvezetőket, terveiket sem hallották. "

na ez sem tpt kompatibilis ha lényeges kgy-n elhangzó infot nem hoztak nyilvánosságra

mindenki azt vár az előzmények alapján amit akar, olyan árfolyamot stb

te pl azt vártad hogy építkezésbe kezd a KEG még az idén)))))))

exmnbs1 2013. 12. 31. 01:04
Előzmény: #50170  Hathor
egyre jobban be vagy tojva
nem csodálom
az elsőfokú felszámolás után nem érkezett be a könyörgésedre sem a hír.....
exmnbs1 2013. 12. 31. 01:01
Előzmény: #50176  exmnbs1
bét rendelet van arról hogyha jogerős lesz a felszámolás akkor 3 napon belül töröltetni kell a céget

exmnbs1 2013. 12. 31. 00:59
na elég legyen
beidézzem azokat a hamis állításaid hogy nov,25-ére fizettek?
mit képzelsz miért döntött az elsőfokú bíróság a felszámolás mellett????
mit gondolsz miért kellett a navnak majd 9 hónapot várni a pénzére?
miért bukták el másodfokon a jövedéki és Steier pereket???
jut eszembe, azokat bejelentették időben????
hogy állnak, a Kúria mit döntött????

az auditor miért beszélt a jelentésében növekvő lejárt állományról????

Törölt felhasználó 2013. 12. 31. 00:10
Kedves Hathor!
Nagyon rég írtam erre a fórumra, évekkel ezelőtt 1 másik részvény kapcsán, a jelszón is erősen gondolkodnom kellett most. Ott akkor az úm. átjárásra tettem kísérletet, vagyis annak az egyszerű jogelvnek az érvényesülésére, hogy a részvényesek érdeke egy. Mint megbízott dolgoztam korábban annak a cégnek a napi ügyekben és a CEVA/Sanofi ügyben képviseltem az általam feltárt tényállás alapján, nem is rossz eredménnyel a felmondásom előtt.
De amikor írtam már alapvetően a jogelvek érdekeltek, amik sokszor ütköznek. Pl.: üzleti titok vs. transzparencia. Én szívem szerint minden infót löknék ki, van kisezer részvényes ők a tulajdonosok és minden részvényes egyenlő elbírálás alá esik, rájuk tartozik: és jön a versus h versenytársaink is vannak és állj. Nem ennél a cégnél, itt még csak ismerkedünk, a tőzsdei cégek tipikus versusa ez.
A tűrésben a jog is még csak alakul, aki keménykedik inkább viccfigura lesz, valahol alappal szerintem, hiszen aki belemegy ebbe a játékba az adok-kapokot bírnia kell, elbújni nem ér. Nem lesz ez sokáig így, már alakul a fizetős és IP-nézős reg, a nép szavának utolsó hangjait halljuk lassan és becsüljük is meg.
Én jogászként ahhoz szoktam, hogy tárgyalótermekben is végighallgatok hülyeségeket, meg a bíró is végighallgatja, azt nem mondom, hogy nem szenvedünk de ez a rendje: jogában áll annak, aki ott van kifejteni. Aztán jön az ítélet, mert az jön és a bíróságok tipikusan magasan kvalifikáltak, és az kárpótol, főleg ha az érvelésed szó szerint idézik. Szóval a kérdésére: a kő marad.
A többi kérdés nem engem illet. Egy külsős jogász vagyok a KEG életében aki a tőzsdei és kapcsolódókért felel és persze hajt is, hogy az megfelelő legyen, de legfeljebb ennyit tehet.
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 23:34
Előzmény: #50160  hali
Kedves Hali!

A fellebbezési napok naptári napok. Mivel 24-e munkaszüneti nap volt, az azt követő munkanapon járt le. Úgy, hogy a határidő a postára adástól számítódik, vagyis a bíróság ilyenkor „rátart” a beérkezésre – jelen esetben, hogy elméletileg 30-i feladás is mikor érkezhetne be.

Üdvözlettel:
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 23:28
Előzmény: #50171  Törölt felhasználó
Kedves TISZTELT Katalin !

Nem kell rákeresnem,tudom. Én akkortájt
beszélgettem önnel (udvariassan)elcamino nick néven.

Sajnos megtaláltuk a trógerpéterünket.
Tudtam,hogy nem mesélheti el. (ügyvéd).
Azért ha tudnám amit ön tud akkor ..................

Köszönöm a jó kívánságokat és EGÉSZSÉGES ,trógerpétermentes új évet kívánok önnek.

Azért a lényeg: Bármiről is szólt a történet ,minket részvényeseket megillet,hogy megtudjuk az igazságot.
És mindennap kérem a jó Istent,hogy ................
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 23:18
Előzmény: #50170  Hathor
BÉKE ! :-)
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 23:17
Előzmény: #50159  Törölt felhasználó
Nézze, én 2008 tavaszán eljöttem a Phylaxiától, nem akarom ezt ragozni, rákereshet a neten.
Önök megtalálták a trógerpéterüket, lehet vuduzni de másról szólt az – és természetesen nem mesélhetem el.
Önnek is kellemes óév-búcsúztatót kívánok!
Hathor
Hathor 2013. 12. 30. 23:16
Előzmény: #50167  Törölt felhasználó
Nekem sem veled van bajom, hanem a sok károgóval. Általánosan mondtam..

Béke!
Hathor
Hathor 2013. 12. 30. 23:08
Előzmény: #50166  Törölt felhasználó
Tisztelt Ügyvédnő!

Exmnbs csak kifaggatja, vigyázzon vele.
Lételeme a csőd, felszámolás, és ezen esetek hatványa..
Minden mondatot kiforgat, amiről nem is beszél az ember, de Ő azt szeretné hallani.

Teremtés könyve Ádám Éva esete! Bűnbeesés!
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 23:07
Előzmény: #50167  Törölt felhasználó
Jó éjt mindenkinek.

Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 23:05
Előzmény: #50165  Hathor
Ha tudnád,hogy mit műveltek a Phylaxiával akkor másként beszélnél.
Én az írásaid alapján korrektnek ismertelek meg és ha visszaemlékszel én mindig is csak a jót kívánnék neked.

ÉS TUDOM ,HOGY MIÉRT SZÓLÍTOTTAM MEG AZ
ÜGYVÉDNŐT ! (NEM TISZTELETLENÜL)

És az ügyvédnő is tudja,hogy mirt ŐT.

Egyébként NEM vártam választ.

Mit is írhatna ?
Hogy trógerpéter hol élvezi az ..... pénzt ?

Majd a SORS !!!!!!!!!!

Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 22:58
Előzmény: #50155  exmnbs1
Nem vonható le ez a következtetés, megjegyzem: nem is találkoztam még olyan külföldi invesztorral, aki vágta volna a magyar jogot. Legfeljebb jogászai által a birtokba kerülését, és aztán fokozatosan a honi működését…
Hathor
Hathor 2013. 12. 30. 22:58
Előzmény: #50164  Törölt felhasználó
Ne haragudjatok de nem csinálok játszóteret itt az ügyvédnőből.
Elég, hogy a részvény nélküliek egész nap nyomják a sületlenséget nap mint nap.
Exmnbs első hozzászólása az ügyvédnőhöz is felháborító.
Nem kell itt mindenkit kiröhögni.
Jól látszik ki milyen szinten tart.
Botrány.
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 22:50
Kérdezd meg a Phylaxiáról is .

Talán mond valami érdemit. :-) :-)
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 22:48
Előzmény: #50159  Törölt felhasználó
TErmészetesen azokról az Apportokról beszélek amelyek még a trógerpéter idejében valósultak meg.

pl: Palota Gumi. stb.

5 milliárd forint leírás.

Ennyi pénzt szedtek el a kisbefektetőktől.

Hathor
Hathor 2013. 12. 30. 22:47
Előzmény: #50149  Törölt felhasználó
Tisztelt Ügyvédnő!

Köszönöm megtisztelő válaszát!

Azt gondoljuk részvényesek, hogy már akár szándéknyilatkozat, tervek is kiadhatóak lennének. Ha megegyezésre szeretnének/szerettek volna jutni Navcatorral, azt is le lehet írni, ahogy DoktorMinorka is írta. Látja csak a fórumon micsoda negatív visszhangot vált ki a dolog.

Ezzel kapcsolatosan is szerettem volna megkérdezni, hogy mennyire elnéző a cégvezetés, illetve Ön/Önök azzal kapcsolatosan, hogy itt letolvajozzák a céget, állandóan csődöt, felszámolást, új ATLre menő árfolyamokat jósolnak a papírnak?! Illetve a vezetőség tagjait degragálják, celebezik, háremezik, tolvaj csapatnak minősítik, mindezt a részvényesek zaklatása mellett?? Meddig kell ezt elviselniük a részvényeseknek?

Ma célár kolléga csak háromszor rakta be a december 09.i nyilatkozatukat a céggel kapcsolatosan. Folyamatos árfolyam esésre spekuláló 20FT-os, 10Ftos célárak hangzanak el ezektől a részvény nélküli emberektől. Exmnbs minden nap elmondja repülnek a BÉTről, és ebben az évben három négy felszámolást csődöt jósolt a cégnek.
Elnézést de több 10MFTunk van a papírban. Nincs kedvünk részvényeseknek ilyeneket olvasgatni részvény nélküli unatkozó emberektől.
Mellé még jönnek a határidős támadások tőlük!
Én személy szerint örülnék ha hűtenék ezen emberek kedélyét.. Nem kell a hitelrontás a fórumon, pláne, hogy nem is látták ezek az emberek az új cégvezetőket, terveiket sem hallották. Mi alapján tolvajozzák, minősítik Őket?

Bizonyára Ön is tudja, a részvényesek akik eljárnak a közgyűlésre a változás mellett tették le voksukat. Nekünk ugyanúgy benne van a pénzünk a cégben, mint ahogy az új vezetők is bele tették pénzüket. A céljaink egyformának kell, hogy legyen! A bizalmat megadtuk a szavazatainkkal feléjük, a régi vezetést leváltottuk, hogy új időszámítás kezdődjön.
Nem szeretnénk újra a régi kor csapdáiba esni.
A részvények közel 80%a még közkézen van.
Nekünk folyamatosan nő a részvény mennyiségünk, a bizalomba vetve tőkénket, és a változásba.
Joggal elvárjuk, hogy ne legyünk lependerítve, hanem közösen haladjuk a jó úton! Várjuk a megfelelő tájékoztatást, és a pozitív jövőképet!
Mi részvényesek kitartunk. Vannak itt akik több éve ülnek a pakkjukon, és van aki most kezdett itt piaci alj környékén vásárolni. Van aki 1700as árfolyamtól vette lefele a papírt 30FTig és 10MFT-os tőkéje 500.000Ft-ot sem ér.
Ha ezen emberek kitartottak ezidáig, családi vagyonukat leapasztották, gyermekük pénzét kótyavetyélték el a papírban.. azokat akik most is tartják a papírt, kitartanak, akkor tiszteljük meg egymást azzal, hogy komolyan vesszük ezeket az embereket is

Köszönöm.

Hathor
Törölt felhasználó 2013. 12. 30. 22:47
Előzmény: #50153  DoktorMinorkaVidor
PM-rendelet van a részletszabályokra, aszerint csak a jogerős felszámolást elrendelő végzést kell hirdetni. Ugyanakkor a Tpt-nek van egy úm. gumiszabálya, amibe minden, az értékpapír értékét, hozamát, a kibocsátó megítélését érintő info beleférhet. A KEG új Igazgatótanácsa dönthetett úgy, hogy a befektetőket az új alapokról transzparensen és prudensen tájékoztatja a taxáción túl is, ami önmagában üdvözlendő. De egyetértek, ha felvették ezt a fonalat végig is kell vinni, azaz a folyományait is kommunikálni kell.

Topik gazda

rubel
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek