na elég legyen
beidézzem azokat a hamis állításaid hogy nov,25-ére fizettek?
mit képzelsz miért döntött az elsőfokú bíróság a felszámolás mellett????
mit gondolsz miért kellett a navnak majd 9 hónapot várni a pénzére?
miért bukták el másodfokon a jövedéki és Steier pereket???
jut eszembe, azokat bejelentették időben????
hogy állnak, a Kúria mit döntött????
az auditor miért beszélt a jelentésében növekvő lejárt állományról????
Kedves Hathor!
Nagyon rég írtam erre a fórumra, évekkel ezelőtt 1 másik részvény kapcsán, a jelszón is erősen gondolkodnom kellett most. Ott akkor az úm. átjárásra tettem kísérletet, vagyis annak az egyszerű jogelvnek az érvényesülésére, hogy a részvényesek érdeke egy. Mint megbízott dolgoztam korábban annak a cégnek a napi ügyekben és a CEVA/Sanofi ügyben képviseltem az általam feltárt tényállás alapján, nem is rossz eredménnyel a felmondásom előtt.
De amikor írtam már alapvetően a jogelvek érdekeltek, amik sokszor ütköznek. Pl.: üzleti titok vs. transzparencia. Én szívem szerint minden infót löknék ki, van kisezer részvényes ők a tulajdonosok és minden részvényes egyenlő elbírálás alá esik, rájuk tartozik: és jön a versus h versenytársaink is vannak és állj. Nem ennél a cégnél, itt még csak ismerkedünk, a tőzsdei cégek tipikus versusa ez.
A tűrésben a jog is még csak alakul, aki keménykedik inkább viccfigura lesz, valahol alappal szerintem, hiszen aki belemegy ebbe a játékba az adok-kapokot bírnia kell, elbújni nem ér. Nem lesz ez sokáig így, már alakul a fizetős és IP-nézős reg, a nép szavának utolsó hangjait halljuk lassan és becsüljük is meg.
Én jogászként ahhoz szoktam, hogy tárgyalótermekben is végighallgatok hülyeségeket, meg a bíró is végighallgatja, azt nem mondom, hogy nem szenvedünk de ez a rendje: jogában áll annak, aki ott van kifejteni. Aztán jön az ítélet, mert az jön és a bíróságok tipikusan magasan kvalifikáltak, és az kárpótol, főleg ha az érvelésed szó szerint idézik. Szóval a kérdésére: a kő marad.
A többi kérdés nem engem illet. Egy külsős jogász vagyok a KEG életében aki a tőzsdei és kapcsolódókért felel és persze hajt is, hogy az megfelelő legyen, de legfeljebb ennyit tehet.
A fellebbezési napok naptári napok. Mivel 24-e munkaszüneti nap volt, az azt követő munkanapon járt le. Úgy, hogy a határidő a postára adástól számítódik, vagyis a bíróság ilyenkor „rátart” a beérkezésre – jelen esetben, hogy elméletileg 30-i feladás is mikor érkezhetne be.
Nem kell rákeresnem,tudom. Én akkortájt
beszélgettem önnel (udvariassan)elcamino nick néven.
Sajnos megtaláltuk a trógerpéterünket.
Tudtam,hogy nem mesélheti el. (ügyvéd).
Azért ha tudnám amit ön tud akkor ..................
Köszönöm a jó kívánságokat és EGÉSZSÉGES ,trógerpétermentes új évet kívánok önnek.
Azért a lényeg: Bármiről is szólt a történet ,minket részvényeseket megillet,hogy megtudjuk az igazságot.
És mindennap kérem a jó Istent,hogy ................
Nézze, én 2008 tavaszán eljöttem a Phylaxiától, nem akarom ezt ragozni, rákereshet a neten.
Önök megtalálták a trógerpéterüket, lehet vuduzni de másról szólt az – és természetesen nem mesélhetem el.
Önnek is kellemes óév-búcsúztatót kívánok!
Exmnbs csak kifaggatja, vigyázzon vele.
Lételeme a csőd, felszámolás, és ezen esetek hatványa..
Minden mondatot kiforgat, amiről nem is beszél az ember, de Ő azt szeretné hallani.
Ha tudnád,hogy mit műveltek a Phylaxiával akkor másként beszélnél.
Én az írásaid alapján korrektnek ismertelek meg és ha visszaemlékszel én mindig is csak a jót kívánnék neked.
ÉS TUDOM ,HOGY MIÉRT SZÓLÍTOTTAM MEG AZ
ÜGYVÉDNŐT ! (NEM TISZTELETLENÜL)
És az ügyvédnő is tudja,hogy mirt ŐT.
Egyébként NEM vártam választ.
Mit is írhatna ?
Hogy trógerpéter hol élvezi az ..... pénzt ?
Nem vonható le ez a következtetés, megjegyzem: nem is találkoztam még olyan külföldi invesztorral, aki vágta volna a magyar jogot. Legfeljebb jogászai által a birtokba kerülését, és aztán fokozatosan a honi működését…
Ne haragudjatok de nem csinálok játszóteret itt az ügyvédnőből.
Elég, hogy a részvény nélküliek egész nap nyomják a sületlenséget nap mint nap.
Exmnbs első hozzászólása az ügyvédnőhöz is felháborító.
Nem kell itt mindenkit kiröhögni.
Jól látszik ki milyen szinten tart.
Botrány.
Azt gondoljuk részvényesek, hogy már akár szándéknyilatkozat, tervek is kiadhatóak lennének. Ha megegyezésre szeretnének/szerettek volna jutni Navcatorral, azt is le lehet írni, ahogy DoktorMinorka is írta. Látja csak a fórumon micsoda negatív visszhangot vált ki a dolog.
Ezzel kapcsolatosan is szerettem volna megkérdezni, hogy mennyire elnéző a cégvezetés, illetve Ön/Önök azzal kapcsolatosan, hogy itt letolvajozzák a céget, állandóan csődöt, felszámolást, új ATLre menő árfolyamokat jósolnak a papírnak?! Illetve a vezetőség tagjait degragálják, celebezik, háremezik, tolvaj csapatnak minősítik, mindezt a részvényesek zaklatása mellett?? Meddig kell ezt elviselniük a részvényeseknek?
Ma célár kolléga csak háromszor rakta be a december 09.i nyilatkozatukat a céggel kapcsolatosan. Folyamatos árfolyam esésre spekuláló 20FT-os, 10Ftos célárak hangzanak el ezektől a részvény nélküli emberektől. Exmnbs minden nap elmondja repülnek a BÉTről, és ebben az évben három négy felszámolást csődöt jósolt a cégnek.
Elnézést de több 10MFTunk van a papírban. Nincs kedvünk részvényeseknek ilyeneket olvasgatni részvény nélküli unatkozó emberektől.
Mellé még jönnek a határidős támadások tőlük!
Én személy szerint örülnék ha hűtenék ezen emberek kedélyét.. Nem kell a hitelrontás a fórumon, pláne, hogy nem is látták ezek az emberek az új cégvezetőket, terveiket sem hallották. Mi alapján tolvajozzák, minősítik Őket?
Bizonyára Ön is tudja, a részvényesek akik eljárnak a közgyűlésre a változás mellett tették le voksukat. Nekünk ugyanúgy benne van a pénzünk a cégben, mint ahogy az új vezetők is bele tették pénzüket. A céljaink egyformának kell, hogy legyen! A bizalmat megadtuk a szavazatainkkal feléjük, a régi vezetést leváltottuk, hogy új időszámítás kezdődjön.
Nem szeretnénk újra a régi kor csapdáiba esni.
A részvények közel 80%a még közkézen van.
Nekünk folyamatosan nő a részvény mennyiségünk, a bizalomba vetve tőkénket, és a változásba.
Joggal elvárjuk, hogy ne legyünk lependerítve, hanem közösen haladjuk a jó úton! Várjuk a megfelelő tájékoztatást, és a pozitív jövőképet!
Mi részvényesek kitartunk. Vannak itt akik több éve ülnek a pakkjukon, és van aki most kezdett itt piaci alj környékén vásárolni. Van aki 1700as árfolyamtól vette lefele a papírt 30FTig és 10MFT-os tőkéje 500.000Ft-ot sem ér.
Ha ezen emberek kitartottak ezidáig, családi vagyonukat leapasztották, gyermekük pénzét kótyavetyélték el a papírban.. azokat akik most is tartják a papírt, kitartanak, akkor tiszteljük meg egymást azzal, hogy komolyan vesszük ezeket az embereket is
PM-rendelet van a részletszabályokra, aszerint csak a jogerős felszámolást elrendelő végzést kell hirdetni. Ugyanakkor a Tpt-nek van egy úm. gumiszabálya, amibe minden, az értékpapír értékét, hozamát, a kibocsátó megítélését érintő info beleférhet. A KEG új Igazgatótanácsa dönthetett úgy, hogy a befektetőket az új alapokról transzparensen és prudensen tájékoztatja a taxáción túl is, ami önmagában üdvözlendő. De egyetértek, ha felvették ezt a fonalat végig is kell vinni, azaz a folyományait is kommunikálni kell.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?