Igen, de ha kiállt volna a 48-as vevő, nyilván én is kiállok az eladóról, de amíg csak a könyv látszódott 48-on maradt a 2999db, ezért nem értem, mert ha láttam volna hogy az utolsó tized másodpercben változik is a könyv a visszavonás miatt, akkor elismerem, mert volt már ilyen, ekkor pedig nyilván módosításra sincs időm, de elismerem hogy lekötés történt a változás miatt, DE most teljesen az utolsó pillanatig amíg csak látszódott a könyv a záróárig 48-on ott volt a vevő, ezért nem fogadom el a zárót. Mivel nem tudom mikor vonta vissza.. a könyv szerint nem vonta vissza, de ez van, majd következőre jó lesz s kalp.
Jó hogy nem Estmédiába írogatok, ha KEG papírt veszek..
Hol írjak, ha nem itt?
Téged viszont nem érdekel KEg és mégis ide írsz.
Pont ilyen kamumókusok miatt kell ennyit írnom. :D
Ezt a zárót nem értem! Beálltam 47-re eladásra 3000 majd 2997db-al, volt 2999db vevő 48-on, és 47-en ment el a papírom! Nem értem, na mindegy. Demoba még vissza is néztem, és egész végig amíg a kötés ki nem került, maradt 48Ft-on a 2999db vevő, így eszem nincs miért 47-en ment el a 2997db-om! Bizonytalan ez a xetra.
Maga az is, hogy 47en a 24.000vevő vagy mennyi megkapja 47es eladót. 48 meg megkapna 48ról 2999et.. régi párosítás alapján.. de nem 47es lett a könyv a pár darabos szórakozás miatt :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?