Mert Macika berakta a HUNSGAS cég nevét és megnéztem ki z, megkérdeztem ezek mikor fognak tulajdonosok lenni? Ez a bennfentesség? Állandó hülyeségek mindig, mint ez is.. :D
Pereket ne indíts emberek ellen, mert mind elbukod a sok gagyi vádad miatt.
Az összes összeesküvéselméleted butaság, és részvényesek provokálása korlátlan szabadidőd és magányod miatt!
Egyre kevesebb időm van ilyen buta, semmitmondó beszédekre
neked van problémád, percenként próbálod felbeszélni kereskedési időben, ami igencsak véges lett péntektől
meg olyan vicceket sütsz el közben hogy 12K-val betámasztották az árfolyamot))))))
aztán ki dobta le a pakkját???
pl Varga??? igaz ő nem akkor....
aki többet tud a cégről mint te????
Montu miket is írt rekettyei pánikszerű távozásáról?????
Baromi szép volt ja.. 56ig ment rögtön a papír aznaptól :D
Nem ismered a fordulós gyertyákat.
Nem tehetsz róla. Nincs rá szükséged, mert sosem akarsz kereskedni, csak kipöfögni magad az élet nehézségei miatt. De részvényeseknek mi köze mások problémájához? Nem értem.
Vannak pszichológusok, akik kezelik.
Melyik rész a bennfentes? Én nem adok semmit? Te tudsz jobban mindent..
Minden napra megmondod mi lesz.
Én csak azt mondom a chart felfele mutat, így veszem.
Te konkrét csődökről beszélsz, konkrét felszámolásról, konkrét lopás, tolvajlásról. Akkor Te vagy benne a dolgokban.
Én chartot nézek. Mondtam egy éve az fordul. Fordult is.
Nem felhúzgáltam, hanem egy éve veszem ahogy felszabadulnak pénzeim egyfolytában.
Vettem akkor is, meg máskor is..
mondtam rám nem hat sem Rekettyei lemondásos híre, sem a csődöd, sem a kamuk.
Eddig az idő engem igazolt.Magyarázkodnom nem kell. A papír holnap újra 50fölött lesz.
te álmodozol arról hogy rendezték
ha igen bejelentés helyett azonnali hatállyal felmondott a rekettyei, egy felügyeleti bírságot megérne a téma, ha nem akkor pláne
repült is mindjárt több mint 130K a hír után
a szlovákok a híres kisbüfi bábszínházat már elzavarták, lásd rekettyei, varga pakk stb
Yo pezsgőzést
nekik jól jönnek a keges eszközök, meg az apportos hígítás is
úgyhogy nem egészen egyezik meg az érdekük a tieddel
már be is jegyeztették a magyar lánycéget, oda tologatják be a cuccost? egyelőre 5% papír ott van
a hulladékfeldolgozós IT tagnál meg a másik 7%
elfelejtették bejelenteni hogy az 1sps és közte mi is az összefüggés, dehát pár perces google-lel előjött
És ki mondta, hogy nincs rendezve?
Hiába őrjöngsz itt naphosszat, az árfolyam duplázott, és megy tovább.
Benézted, és őrjöngsz tovább. Gondolom szájkaratés vagy. 1db papírt sem vettél, hogy elmenj a közgyűlésre, hogy a sok összeesküvés elméletedre választ kapj. Csak dumálsz és találgatsz évhosszakat..
dehogynem
van aki anélkül nem szállít főleg ilyen felszámolás szélén táncoló cégnek, aki az előző szállítóját sem fizette ki
lásd növekvő lejárt kötelezettség állomány (auditori jelentés)
svájci beadott felszámolási kérelme amelyet okrt 25-ig rendezni kellett volna (Q3)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?