Szerintem is jól alakul.
Ráadásul felszámolási híreket osztanak a csődösök. Ehhez képest pláne jól tartja magát. Az egész emelkedés 38.2%os fiboszintjét teszteltük csak vissza.
Remélem senki nem gondolja, hogy kihúzunk egy zsineget fel 90fokba, és azon korrekció nélkül egy forint visszateszt nélkül mászunk fel a végtelenbe.. ilyen nincs.
Valami séma mindig van.
Hármat előre egyet vissza, vagy hármat előre, kettőt vissza séma alapján emelkedhet az árfolyam.
Valamiben hinni kell.
Te abban a 150nben hiszel vagy mennyiben.
Én 100körülre elvárom egy Xetra alatt.
Nem tudom annyi lesz-e, de annyiban bízom, ha meg azt eléri, akkor többet is elér szerintem.
Senkit nem akarok befolyásolni,nem érdekem.Információimat , nem a tőzsde fórumról szerzem. A kis befektetőknek szeretnék segíteni.Én már bevásároltam.Mindenki saját bevallása szerint dönt.Idő nekem dolgozik.engem fog igazolni.
Ha engem nem sérteget valaki, akkor én soha nem támadok. Téged sem szeretnélek sem támadni, sem megsérteni.
Itt a fórumon nem sok értelme van szvsz árfolyamot jósolgatni. Egyrészt nincs ember, aki ilyenekre képes lenne, másrészt ha bejönne véletlenül, akkor az a szerencse számlájára írható. Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy csak felsülni lehet vele.
Itt a legtöbb amit tehetünk egymásért, az a gondolatébresztés, bizonyos összefüggések bogozása.
Te itt voltál már amikor vettem le 43-26között a papírt?
28nál azt mondta ez már 30sem lesz. 35nél na hol a vevő? Újra 32nél. Hol van Hathor 40e.
40nél előbb lesz 30, mint 50.
Utána hol van Hathor 50e.
Közebn november 05re csődöt hirdetett. Utána november 25.re :DD
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?