Folyamatosan érkeznek a hírek a Közép-Európai Gázterminál Nyrt. háza tájáról így a közgyűlés közeledtével, remélhetőleg a kisrészvényesek is kellőképpen áttudják érezni, hogy nagy lehetőségek kapujához érkezett el a vállalat ami nem más mint Kelet-Közép-Európa első számú LPG alapú energialogisztikai centrumává válás. Komoly célok, komoly kihívások komoly embereket igénylő feladatok.A vállalat több évre előretekintő fejlesztési tervekkel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy ezek a tervek valósággá váljanak. A szakembergárda elsődleges feladata a biztonság növelése valamint számos újdonság bevezetése a piacra valamint új akciókkal a fogyasztói kör bővítése.
Megy a csőd PR.
A kulesz becsuszott a gatyába náluk, hogy kitör a papír.
Mást nem tudnak tenni. Előbb lett 50, mint 30. Így bebuktak mindent. Az egész pakkom pluszban van.
Rám nem hatnak a csődös papír nélküli leéneklő szövegek.
Kár a napos időt erre elpazarolniuk.
Van élet a KEGen is kívül annak, aki nem akar KEget venni, és amúgy is csőd..
vagy mégis akar venni és azért énekli le? :D
Régebben írtam, hogy szvsz a közgazdasági és jogi csapat az nagyon profi. Ilyen értelemben nem örülök ennek a hírnek. Viszont azt is írtam már, hogy felső vezetői szinten nem elég a jó szakmai munka. Bizalom nélkül nem megy. Valszeg itt teljes vezetőváltás van. Csak a bizalmi emberek lehetnek meghatározó pozíciókban.
Ha menekülés lenne, az azért látszódna az árfolyamon. :)
Hatalmas ügylet a hazai ipari ingatlan piacon
2013. december 3. 10:20
A Prologis három bérleti megállapodást kötött a Prologis Park Budapest-Sziget összesen 15 000 négyezetmétere. Az új tranzakciók három százalékkal emelik a magyarországi portfólió kihasználtságát.
-----------------------------------
Tegnap bejelentették tovább nő a minimálbér, ami mellett a reálbérek is nőttek idén
igen, és akkor kezdődik elölről a nyavalygás, hogy beleestek a csapdába... persze bevallani sose fogják se maguknak se másoknak, inkább csak megmaradnak "mutyicég" "kamuzós"-nak. esetleg sunyiba mögötte azért kereskednek, de ez is tipikus reakció, hogy azt sem fogják bevallani ha úgy van :)
Régóta minden nap csak növekedésről jönnek az adatok! És nem kicsi növekedések! Minden makro javul. Jöhet a felminősítés is, mert az nagyon elmaradt mellé, miközben hétvégén görögországot felminősítették. A makrok előbb elindultak, mint a tőzsde, pedig a tőzsde előre áraz! Nagyon fogják vissza lasszóval a piacot!
Sokáig nem maradhat így, mert jelentősen alul van árazva! Labda fel fog törni a víz alól, és több éves menet lesz fel, amit megint senki nem fog elhinni, így szépen kiamard belőle, mint KEG duplázásból. A trollok továbbra is kamunak fogják mondnai az emelkedést, és majd piaci tetőnél elkezdenek pozitív szemláletre váltani pár év múlva, amikor megjön a korrekció.
Ez szerintem normális folyamat. Valakinek buknia is kell.
ezért nem értem meddig hagyják az emberek hogy letuszmákolják a torkukon a válságnak nevezett baromságot... szerintem 5-10 évig az ostobábbak még simán kajálják. és mivel többen vannak az ostobák, pont ők lassítják le az amúgy már folyamatban lévő növekedést. mert beveszik és beállnak a sorba...
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?