Igen ez egy fantasztikus nap volt, A millios bevásárlások pedig még nem is jöttek. Én maximálisan optimista vagyok és azt gondolom, hogy a 6k még csak a kezdet lesz. Örülnék egy Egis, Mol nagyságrendű árfolyamnak.
A felhúzó emberünknek szerintem a limitnél eszébe jutott, hogy mára hiába erőlködik tovább, ennél feljebb ma már nem fog menni.
Valszeg összejött annyi, amennyin keresni akar, így kicsit félreállt. Ha zárásra 3600-ig húzzák, akkor hétfőn valszeg jöhet a 2. forduló.
Azért nem semmi, 12.600 db-os forgalom. Ennél nagyobb, ha nem nézzük 2008. végi átkötéseket, az otp 200k-ját és a tegnapi nagy csomagokat, talán csak az otp-s napon volt.
Látom pezseg az élet. Pro és kontra megtalálható itt..
Én azt mondanám, hogy egy ilyen mértékű túljegyzés után teljesen reális a 3600as árfolyam. A 2750es árfolyam akciós volt, ezt a piac is így ítélte meg lásd túljegyzés! Most adott a tőke az új projektek kivitelezéséhez, tehát megvan a bizalom, a piac ezt árazza mint látni..
Aki 3600 oneladta már visszavette 3350környékén...
Szép lehetőségvoltkiszállni 3616on látszott hogy a 3620 már tul nagy ellenállás volt. kár a felfuggesztésért
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....