rothschild

Regisztráció: 2019-04-06 11:14:54

Hozzászólások száma: 82

Utolsó hozzászólás: 2022-02-06 10:30


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 02. 06. 10:30
rothschild=tihamér
De ezt a régi fanok már tudják.😀
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 02. 06. 10:29
Mindezek után elismerem hogy én is nagyon meggazdagodtam a saját szintemen.
A 15 db ingatlanom (lakások, garázsok) brutális tőke nyereséget értek el az évtizedek folyamán.
A tőkejövedelmemből már most bőven megélünk.
De én mindezt saját erőből, tudatosan munkabérből, bérleti díjakat visszaforgatva, plusz hitelből tettem és büszke vagyok rá.
Senkinek nem tartozom semmivel. Nem vagyok függő senkitől és semmitől ( főnök, ideológia, stb)
Na ez az igazi anyagi függetlenség.✔️
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 10. 09. 19:14
"nálam a bevétel melóból van"
Ha a munkát abbahagyjuk (munkanélküliség, baleset, kevés nyugdíj, betegség, stb)  a kötelezettségek megesznek, a pénzt termelő eszközök (ingatlan bérleti díj, kotvenykamatok, részvény osztalék, jogdíjak stb)  etetnek.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 07. 16. 19:46
Nem, ott biztos nem, sem Komlón.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 05. 29. 05:03
Gyurcsány Ferenc szerint 2022-ben egy közös listával és egy közös miniszterelnök-jelölttel lehet leváltani a Fideszt. Vona Gábor szerint ez egy rossz és veszélyes javaslat
Mennyi valójában az infláció??? 2020. 05. 29. 05:01
#12
Mennyi valójában az infláció??? 
Kb.: 7-8 %.  ✔
ORBÁN VÉGJÁTÉKA 2020. 05. 13. 17:20
Meglesz az 50+ %.
Kormányon maradnak.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 04. 21. 21:00
""Nagyon optimista forgatókönyv, hogy 2022-re visszatérhet a hitelezés a magyar bankoknál a tavalyi csúcsév szintjére"
Továbbá alsó hangon 15 %-os munkanélküliség.
Konkluzió: 
                      -  Egyértelmű ingatlanár csökkenés."
.
+ Ha még beleveszed a "Ratkó gyerekek" korona vírus miatti nagy arányú elhalálozását (70 év fölöttiek) a következő években, akkor vélhetőleg nagyon sok ingatlan szabadul fel, így megnövekedhet a kínalati oldal, ami szintén az ingatlanok árának csökkenéséhez vezethet.
OTP részvényesek ide! 2020. 04. 17. 04:55
Kéri Lajos, az Erste Befektetési Zrt. vezető üzletkötője az MTI-nek elmondta, hogy az előző időszaki emelkedés után korrekció alakult ki a tőzsdéken Európában és a tengerentúlon is.
 Véleménye szerint a korrekció többek között annak tudható be, hogy az Egyesült Államokból gyenge - a vártnál is kicsit rosszabb - makroadatok érkeztek, másrészt annak, hogy elindult az amerikai gyorsjelentési szezon.
    Eddig főképp a nagybankok jelentettek, és a piacokat picit meglepte a vártnál nagyobb céltartalékképzés az esetleg nem teljesítő hitelekre. Emiatt a tengerentúlon a bankszektoron már kedden eladói hullám söpört végig, ami átragadt az európai piacokra is, ahol többek között a bankpapírok vezették az esést.
Az OTP együtt mozgott a többi bankpapírral, de óriási eladási hullámot nem lehetett látni - fejtette i az üzletkötő. Az olajár csökkenése az olajipari papírokra - köztük a Molra - nyomta rá bélyegét - tette hozzá.
Állampapír 2020. 03. 25. 03:24
#50
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyaroszag-mnb-kamatdontes-koronavirus.702880.html
Tonnaszám fogják önteni a cash-t a likvidítás végett.Az MNB-től is jelentős húzást vártak
 a piacok, miután a világ nagy jegybankjai - még az eleinte vonakodó Európai Központi Bank is - egyaránt léptek, és tulajdonképpen mindenhol végtelen pénzbőséget ígérnek, hogy ellensúlyozni a lehessen a járvány által okozott katasztrófát.Más jegybankokhoz hasonlóan az MNB is tett több, számottevő intézkedést.Legutóbb bejelentették, hogy a bankok jelenleg rendelkezésre álló, fedezetként szabadon elfogadható eszközeinek 7000 milliárd forintos állománya további 2500 milliárd forinttal emelkedik befogadási értéken, érdemben növelve ezzel a bankok által potenciálisan elérhető likviditás nagyságát.Előtte lazítottak az eddig bevezetett likviditáskezelő kamatcsere eszközök kerekedésének módszerén, továbbá több intézkedéssel is előálltak, amelyek a kormány által belejelentett hitelmoratóriumot érintik.Az MNB olyan megoldási igényt jelentett be a pénzügyi intézmények irányában, amivel a fizetési haladék után - az elhalasztott törlesztések kifizetése miatt - az adósok törlesztőrészleteket az eredetihez viszonyítva nem emelkedik.
CoronaVirus 2020. 03. 10. 17:25
Vagy Én. 😎
CoronaVirus 2020. 03. 07. 04:37
Így van, általában az idősek, betegek halnak meg.
Túl van reagálva az egész.
Olaj és Gáz 2020. 03. 06. 02:39
Pozitív változások látszanak olaj árfolyamában, de ez valószínűleg nagyban köszönhető az OPEC+ tervezett napi egymillió hordós addicionális vágásához fűzött reményeknek. A kartelltagok e hét csütörtök-pénteken fognak ülésezni. A központi bankok bejelentették kamatcsökkentési szándékaikat, mely pozitívan hathat a nyersolaj árfolyamára.Tegnap másfél százalékos pluszban tartózkodott a Brent olaj ára, mellyel egyelőre az 50 dolláros támasz működése beigazolódni látszik– írja a Portfolio. Már 6 egymást követő nap zsinórban esett a jegyzés, így már várható volt egy kisebb korrekció. A koronavírus terjedését a részvények is megérezték, ugyanis egy hét alatt akkorát estek az árfolyamok, amilyen a 2008-as válság óta nem fordult elő. Kína nemrég publikálta az ipari termelési eredményeit: a februári számok óriási esést mutatnak. Csütörtökön és pénteken lesz az az OPEC+ ülés, ahol Szaúd-Arábia napi egymillió hordós termeléscsökkenést szeretne elérni, illetve a központi bankok is jelezték, hogy kamatcsökkentésekkel támogatnák a koronavírus járványból való gazdasági kilábalást. Az olajárak idén már 20 százalékot csökkentek. Valószínűleg a jelenlegi alacsony olajárak már Oroszországnak is eléggé fájhatnak. Bármekkora vágásról is fognak határozni az OPEC+ tagok, várhatóan csak rövid határideig fognak erre kötelezettséget vállalni, mivel a koronavírus hamarosan, pár hónapon belül bekövetkező lecsengésében reménykednek- állítja a Portfolio.
Hol lesz ennek a csökkenésnek a vége.
A végén még az oroszok csődbe mennek...
Mtelekom 2020. 03. 06. 02:27
Mtelekom 400 ft-ról 440-450 év végére, mint célárfolyam.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 12. 21. 09:51

Csak kapkodom a fejemet:
https://168ora.hu/itthon/matrai-eromu-meszaros-lorinc-opus-global-nyrt-mvm-zrt-mutyi-energiatermeles-strategia-energiabiztonsag-177625"
Most meg eladjuk gondolom +30-40% haszonnal.
Tiszta banánköztársaság.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 08. 15. 11:57
Hathor 4 4 1 2014. április 09. | 17:46 #1 Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru   2014. április 9., szerda 15:07 Napi.hu
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru.
Aki akar, annak még van egy éve lakást venni, de később valószínűleg a mostani áraknál csak jóval drágábban tud majd - véli Zsiday Viktor.
Mind a kereslet, mind a kínálat oldaláról nagyon megalapozottnak tűnik egy többéves, komoly emelkedő trend, legalább 50 százalékos áremelkedéssel - állítja Zsiday Viktor az Mfor.hu-n megjelent írásában. (Amint arról beszámoltunk, egyes lakástípusok esetében már érzékelhető némi drágulás.)
Az ismert befektető szerint a következő tényezők indokolják az áremelkedést az ország központi régiójában és néhány nagyvárosban:
soha nem építettek ilyne kevést Magyarországon, mint mostanában,
bár az ország népessége csökken, a nagyvárosokba, ezen belül is különösen Budapestre továbbra is pozitív a migráció,
elindult a reálbérek növekedése, és várhatóan ez a következő években is így marad,
szinte soha nem volt még ilyen olcsó a forinthitel, mint most, több nagyobb bank is 6 százalék alatti szinten kínálja a jelzáloghiteleket,
az alacsony betéti kamatok miatt kényszerűségből a megtakarítók is az ingatlanpiac felé fordulhatnak.
Zsiday ugyanakkor megjegyzi: az újonnan érkező keresletnek először ki kell pucolnia a bedőlt hitelből visszamaradt lakásokat, az évek óta eladni kívánt ingatlanokat, stb. Ez a folyamat jó pár hónapig eltarthat, de utána hirtelen nem lesz kínálat, és a folyamatosan jelentkező kereslet hatására az árak egyszercsak fel fognak robbanni - véli a befektető. Úgy látja: aki akar, annak még van egy éve lakást venni, de később valószínűleg a mostani áraknál csak jóval drágábban tud majd.
link
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 08. 15. 10:33
Holnapi időjárás szerint jó idő, napsütés várható. Helyenként valószinűleg eső, zivatar, hurrikán, égszakadás, jégeső zavarhatja meg a napsütést, mely kitarthat kisebb, vagy hosszabb időre.
Meteorólógus VS Közgazdász
Megkérdezték Yellent, recesszió felé tart-e az amerikai gazdaság, mire azt válaszolta, a legvalószínűbb az, hogy nem. Az amerikai gazdaság elég erős ahhoz, hogy ezt elkerülje, ugyanakkor a kockázatok egyértelműen nőttek, és nagyobbak annál, hogy őszintén megnyugtatónak nevezhesse őket.
"Janet Yellen szerdán a Fox Business Networknek kifejtette:
  • a piacoknak kisebb jelentőséget kellene tulajdonítaniuk annak, hogy a hozamgörbe inverzzé vált,
  • a múltban ez valóban jó jelzés volt arra, hogy recesszió közeledik, ezúttal azonban sokkal kevésbé megfelelő indikátor,
  • a piaci várakozásokon túl ugyanis számos más tényező is lefelé nyomja a hosszú távú hozamokat.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt-a-fed-korabbi-elnoke-felreertelmezi-a-jeleket-a-piac.5.334385.html
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 07. 11. 11:01
Benne van a pakliban. Én inkább lokálisan Magyarországot nézve reál értéken stagnálást, nominál értéken éves szinten 3-4 % emelkedést várok az ingatlan árakat tekintve.
A német gazdaság stagnálása, a kínai gazdasági lassulás (új autó eladása  -20 %),
ill. a 2020-tól kevesebb Európai uniós pénzek áramlása külön-külön is gondot okozhat Magyarországnak. A 3 tényező egyszerre jelentkezik, akkor reál értelemben is ingatlanár csökkenést várok. (+USA vámháború ?bonuszként)
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 07. 11. 10:54
https://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-hirek/kamatot-fog-csokkenteni-a-fed-1622966/
.
.Továbbra is ingatlan ár növekedést várok a következő 2-3 évre.

friss hírek További hírek