Nem konkrét számokra kérdezel rá, mert konkrét számokat én is írtam. Te olyan infókra kérdezel rá, amit se te, se én nem tudunk éppen a HAZUDÓS KORMÁNYOD MIATT.
Megtehették volna hogy ne adják meg? Volt ezen embereknek joga azután miután státuszt kaptak elhagyni az országot? Te nagyon értesz mindenhez, gondolom ezt is tudod.
"Leírnád hányan élnek közülük Magyarországon?" . Erről is a hazudós kormányodat kérdezd. De a téma szempontjából LÉNYEGTELEN. Orbánék ennyi embernek adtak menekült vagy oltalmazotti státuszt! Tehát BEFOGADTAK ennyi embert.
"a Kormánynak valóban van tudomás a arról, hogy bizonyos bűnözői körök üzletszerűen visszaéléseket folytattak a honosítási okmányokkal." - Lázár János . http://www.parlament.hu/irom40/14127/14127-0001.pdf
De megismétlem: mindegy is. Orbánék VÉGLEGES LETELEPEDÉSI engedélyt adtak nekik, tehát életük végéig ÉLHETNEK MAGYARORSZÁGON. Ezt biztosították a számukra.
De mindegy is egyébként, mert a lényeg a tény maga, hogy ennyit befogadtunk, akik VÉGLEGES letelepedési engedélyt kaptak, tehát életük végéig élhetnek itt. Ezt biztosították nekik Orbánék." Hányan élnek közülük Magyarországon? Nem mered leírni?
Megismétlem: a kérdésedet a hazudós kormányodnak tedd fel, hátha neked elmondják. De mindegy is egyébként, mert a lényeg a tény maga, hogy ennyit befogadtunk, akik VÉGLEGES letelepedési engedélyt kaptak, tehát életük végéig élhetnek itt. Ezt biztosították nekik Orbánék.
"A dublini egyezmény értelmében annak az országnak kell elbírálnia egy bevándorló menekültkérelmét, ahol az illető először belépett az Európai Unió területére.“ Jelenleg ez érvényes az eu területén.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen