Kimondod mit és hogyan látsz Dave? Ez vicces :) Olvastad magad az Opimus fórumban
2016-2017-ben??? Én emlékszem, ezért ha Te nem, akkor összefoglalom irományaid lényegét: kivezetés!!! Hitelességed ezután az FHB-nál IS
(!!!) megkérdőjeleződött amikor "kitartok a végsőkig" beírások után egyszer csak benyögted, h kiszálltál .... Szóval hogy ki mit ír és szól a fórumon ne vedd
szádra, ugyanezt teszed Te is, bármit is mondasz.
A SET GROUP Nyrt. Igazgatósága ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy A SET GROUP Nyrt. leányvállalata, a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. a SET GROUP korábban meghirdetett Értékmegőrző programja értelmében, 2018. augusztus 3. napján vételi ajánlatot tett a Farmer-mix Takarmánygyártó-Szolgáltató és Forgalmazó Kft. (székhely: 2073 Tök, Dózsa György út 16., cégjegyzékszám: 13-09-064558, a továbbiakban: Céltársaság) többségi irányítást biztosító üzletrészeinek megvásárlására.A Céltársaság érintett tulajdonosai a vételi ajánlatot elfogadták. A Céltársaság 2018. augusztus 9. napján megtartott taggyűlésén a tagok – a Céltársaság társasági szerződésének értelmében – megszavazták a Céltársaság üzletrészeinek harmadik személyre való átruházásának lehetőségét. A Céltársaság vételi ajánlattal érintett tagjai felhívták a Céltársaság harmadik tagját nyilatkozattételre, kíván-e élni a létesítő okiratban rögzített elővásárlási jogával, melyre a tagnak 15 nap áll rendelkezésére.
Április 30-i cikk Tulajdonosi bejelentés részesedés változásrólA SET GROUP Nyrt. tájékoztatja az érintetteket, hogy a Bonatrevi Sales A.S. részvényes SET GROUP Nyrt.-ben fennálló részvényállománya 502 150 darabra csökkent, amely a Társaság alaptőkéjének 6,23 %-a. A részvényértékesítés kapcsán a Bonatrevi Sales A.S. a 10%-os szavazati küszöbérték alá került. Tulajdonosi_bejelentes_reszesedes_valt_20180430
Én nem vagyok egy aktiv fórumozó.Nem fórum alapján kereskedem. Ma tudtam meg hogy mi is történt. Nem védem Halit nem ismerem de egy nagy tulaj aki hamarabb tudta mint Én szerintem ezért mardt nyugodt ebben a 3 napban. Aki most bevásárol jól fog járni. Nem vagyok egy sértödös fajta taknyos orrú kisfiú😁
Persze , hogy ne ! Így volt ! . Nézzük csak ! Ha van a cég vezetésének kapcsolata a NER hez , akkor lesz munkája a Vasutas cégnek ! . Anyám legalábis azt mondta kicsi koromban , mikir vasárnap kitette az ételeket a vasárnapi asztalra , hogy : " - Fia. , csak akkor vedd a második rántot húst is , ha tudod , hogy megeszed ! Ne csak a szemed kívánja !" . Magyarán , Dr. Orbók , nem vette volna .eg ha nem lenne terve vele ! . Egy ilyen profilú cég , mint a Mátó , nem életképes a mai Magyar valóságban , ha nincs kapcsolatod !
SET Nyrt