Na ez az.
Ha felhivod őket,elmondod a gondod,és ha nem tetszik az ajánlatuk,csak simán kérdezd meg attól,akivel beszélsz,hogy van e felettese,és tudsz e vele beszélni ez ügyben,mert ez neked nagyon nem tetszik.
Na ilyenkor szoktak a térdek megremegni,és a kapuk megnyilni.
Egy a lényeg,légy határozott,és tudd mit akarsz.
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 21:11
Így igaz nem vezetővel beszéltem, csak 1 munkatársukkal.
Ne hagyd,nem jöhetsz ki rosszul ebből,hiszen ők hibáztak.
Nem tudom kivel beszéltél telefonon,de valószinüleg nem egy vezetővel.Hát velük kell beszélni.
ne fossál tőlük, van egy pár brokicég a piacon, áthurcolkodhatsz máshova
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 21:01
Én csak 1 kis befektető vagyok, akivel a mai magyar jogszabályban a nagyok azt csinálnak amit csak akarnak. A pszáf meg csak 1 kirakat. De nem hagyom magam!!!!!!!!!!!
Hundelo.
Látod,ezt nem értem.
Azoknak a cégeknem sem mondták el a nevét,akik az átcsomagolt,átcimkézett kaját forgalmazták.De te tudud.
Küld el nekik email-ben ezt a topikot,hogy lássák,te korrekt vagy velük,annak ellenére,hogy arra biztatunk mond el a nevüket.
Ez egy vicc cég lehet.Ne hagyd magad semmiképpen.Ők hibáztak,és ha ez neked veszteséggel járt,verd rájuk.
Nehogy már ta járj rosszul.
A Fókusztól fosik minden tetü.
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 20:38
ilyen alapon bármit csinálhatnak az ügyfél pénzével!
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 20:36
kettőt, de az egyik csak vissza veszik nekem a részvényt.A másikat meg vissza vonták.
Na bakker, lehet hogy jobbat kapsz, de lehet hogy rosszabat sajna.
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 20:28
Ma felhívnak, hogy valami egyességre jussunk, tudják hogy hibáztak. Amit ajánlottak arra kértem 20 perc gondolkodási időt, amit meg is kaptam. 30 perc után már nem volt az ájánlatuk meg.Közben megváltoztatták.
már el van adva,nem tudom mi az ilyenkor "szokásos" eljárás. De ha van felvétel amiben te visszavontad a megbízást akkor kárpótolva leszel, kérdés neked mennyire fog megfelelni.
Melyik brókercég még1x?
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 20:22
erre ma meg eladták!
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 20:21
a probléma dióhéjban:
Tegnap adtam megbízást eladásra, ami általuk szerint valami technikai ok miatt csak regisztrált állapotba maradt. Telefonon történő beszélgetéskor megállapodtunk abba, hogy az eladásom már nem érvényes ( mivel nem is került be a tőzsdére) a tech. probléma miatt ezért adjak be egy új megbízást én mondtam, hogy a megbízásom csak akkor volt jó, mivel szerettem volna egty másik részvényt vásárolnim ami fedezet hiányában nem teljesült. A beszélgetést felvették.
Azt hogy tudják bizonyítani hogy te voltál illetve te azt hogy te nem voltál? Ez nem lesz egy könnyű csörte.
Milyen bróker cégnél vagy ahol ez megesett veled?
Értem hogy sima részvényt adtak el.
DE nem volt valami adóságod, stb. ami miatt eladták hogy kiegyenlítsék azt?
Ha nem akkor gáz. Telefonon szoktál megbízást adni? Ammenyiben igen, akkor azt nekik rögzíteniük kell és ez esetben kérd tőlük a felvételt amivel igazolják hogy szóban történt a megbízás. Nyílván ha semmilyen módon nem tudják bizonyítani hogy te adtad a megbízást akkor per, stb. a köv. lépés.
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 20:09
először hivatkoztak technikai problémára , majd miután felhívtam a callcentert
akkor megállapodtunk abba, hogy kivizsgálják és 15 napon belül kapok tőllük írásba választ.
segítsetek